Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
ΣΕΤΚΕ

Στην ExpoHotel το διήμερο συνέδριο της ΣΕΤΚΕ

Θοδωρής Κουμέλης - 11 Νοέμβριος 2016, 09:30

Στόχος του συνεδρίου είναι να αποτελέσει ένα βήμα διαλόγου, ανταλλαγής απόψεων και προβληματισμού, μία πλατφόρμα ουσιαστικής και αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ της διοίκησης της ΣΕΤΚΕ και των επιχειρηματιών τουριστικών καταλυμάτων.


Με δυνατότητα συμμετοχής όλων των μελών και όχι μόνο των αντιπροσώπων της, διοργανώνεται το διήμερο συνέδριο της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος, στις 19 και 20 Νοεμβρίου.

Το συνέδριο πραγματοποιείται στο περιθώριο της έκθεσης ExpoHotel 2016, η οποία θα διεξαχθεί το τριήμερο 19 έως 21 Νοεμβρίου 2016, στα εκθεσιακά κέντρα Tae Kwon Do, στο Παλαιό Φάληρο και Ξιφασκίας, στο Ελληνικό.

Μάλιστα, η ΣΕΤΚΕ, σε συνεργασία με την ExpoHotel, παρέχει στα μέλη της δωρεάν τη μετακίνηση και διαμονή τους στην Αθήνα, κάτι για το οποίο είναι ενήμερες οι κατά τόπους ομοσπονδίες.

Στόχος του συνεδρίου είναι να αποτελέσει ένα βήμα διαλόγου, ανταλλαγής απόψεων και προβληματισμού, μία πλατφόρμα ουσιαστικής και αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ της διοίκησης της ΣΕΤΚΕ και των επιχειρηματιών τουριστικών καταλυμάτων.

Στο επίκεντρο του συνεδρίου θα τεθούν οι στόχοι και οι επόμενες ενέργειες και διεκδικήσεις της νέας διοίκησης της Συνομοσπονδίας, ενώ θα προηγηθεί μία ανακεφαλαίωση του σύντομου έργου της.

Παράλληλα, θα συζητηθούν μία σειρά θεμάτων που απασχολούν τους ιδιοκτήτες μικρών τουριστικών καταλυμάτων, όπως η λειτουργία παράνομων καταλυμάτων, η υπερφορολόγηση του κλάδου και άλλα μείζονος σημασίας θέματα.

Κατά την πρώτη ημέρα διεξαγωγής του συνεδρίου, στις 19 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί κλειστή συνάντηση εργασίας, κατά τη διάρκεια της οποίας θα υλοποιηθεί και η τροποποίηση του καταστατικού λειτουργίας της ΣΕΤΚΕ, ενώ την επόμενη ημέρα θα γίνει ανοικτή συζήτηση με τους εκπροσώπους της βάσης.

Υπενθυμίζεται και πάλι, ότι στο συνέδριο θα έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής όλοι οι επιχειρηματίες τουριστικών καταλυμάτων, μέλη της συνομοσπονδίας, που έχουν προμηθευτεί την Κάρτα Μέλους.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top