Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΤο Celebrity Χploration φτάνει στα μακρινά νησιά Γκαλαπάγκος
Κρουαζιέρα

Το Celebrity Χploration φτάνει στα μακρινά νησιά Γκαλαπάγκος

Με αναχωρήσεις που ξεκινούν από 25 Μαρτίου,οι λάτρεις της περιπέτειας μπορούν να απολαύσουν τα Γκαλαπάγκος με το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Celebrity Χploration.

Με αναχωρήσεις που ξεκινούν από 25 Μαρτίου,οι λάτρεις της περιπέτειας μπορούν να απολαύσουν τα Γκαλαπάγκος με το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Celebrity Χploration της Celebrity Cruises (που αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα από τον ταξιδιωτικό οργανισμό Navigator Travel & Tourist Services).

Tο εντυπωσιακό αυτό καταμαράν που μπορεί να φιλοξενήσει 16 άτομα φέρει την υπογραφή και τις πλούσιες παροχές της Celebrity Cruises και πραγματοποιεί δύο εναλλακτικά, μοναδικά δρομολόγια. Οι επιβάτες μπορούν να επιλέξουν μια από τις junior σουίτες και τις πολυτελείς, σε στυλ καταμαράν καμπίνες που διατίθενται, οι οποίες συνολικά ανέρχονται στις 8. Όλες προσφέρουν εκπληκτική θέα και διαθέτουν αναβαθμισμένα στρώματα και μαξιλάρια, τηλεοράσεις LCD και υπηρεσίες Internet. Οι εξίσου αναβαθμισμένοι δημόσιοι χώροι περιλαμβάνουν ένα ευρύχωρο, ανανεωμένο εξωτερικό μπαρ στην πλευρά του Al Fresco grill, μοντέρνα και εκλεπτυσμένη τραπεζαρία, ειδικά διαμορφωμένο χώρο φύλαξης κρασιών ανάλογα με την ποικιλία, ανανεωμένο χώρο ηλιοθεραπείας, ανακαινισμένο σαλόνι και μπουτίκ που διαθέτουν τηλεοράσεις 65 ιντσών.

“Μια ξεχωριστή απαράμιλλη εμπειρία όπως το ταξίδι στα Γκαλαπάγκος συνδυάζεται αρμονικά με ένα μοναδικά ζεστό πλοίο όπως το Celebrity Xploration. Ο σχεδιασμός και η διαρρύθμιση  του πλοίου αναδεικνύουν την εκπληκτική θέα, και ενώ οι επιβάτες απολαμβάνουν τοπία που κόβουν την ανάσα, παράλληλα απολαμβάνουν τη σύγχρονη πολυτέλεια” δήλωσε η Lisa Lutoff-Perlo, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Celebrity Cruises. “Το πλοίο είναι επίσης ιδανικό για οικογένειες που απαρτίζονται από μέλη διαφορετικών ηλικιών ή για όσους αναζητούν να ναυλώσουν πλοίο για να ζήσουν ένα ταξίδι που θα είναι εμπειρία ζωής”.

Ως μέρος αυτής της εμπειρίας, όλες οι κρουαζιέρες που πραγματοποιούνται με το Celebrity Xploration προσφέρουν ποικιλία εκδρομών, στις οποίες ηγούνται έμπειροι φυσιοδίφες και περιλαμβάνουν τοπικές συνταγές με φρέσκα ψάρια και μενού εμπνευσμένα  από τον βραβευμένο με αστέρι Μichelin σεφ της Celebrity Cruises. Ακόμα, οι επιβάτες μπορούν να γευτούν τοπικό καφέ, ποτά, σοκολάτα και άλλες απολαύσεις από το καλύτερο προσωπικό εν πλω.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024