Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστική εκπαίδευση

Διεθνής διάκριση για την Ελληνίδα καθηγήτρια Μαριάννα Σιγάλα από την Ομοσπονδία EuroCHRIE

Τατιάνα Ρόκου - 11 Νοέμβριος 2016, 13:46

Η δρ. Μαριάννα Σιγάλα έχει λάβει μέρος ως κεντρική ομιλήτρια σε πάνω από 30 διεθνή συνέδρια, ενώ θα είναι και Chairwoman στο διεθνές συνέδριο για θέματα ηλεκτρονικού τουρισμού Digi.travel EMEA Conference & Expo που θα γίνει στην Αθήνα στις 22 και 23 Νοεμβρίου.


Η καθηγήτρια Τουριστικής Ανάπτυξης, δρ. Μαριάννα Σιγάλα βραβεύθηκε για τις υπηρεσίες και τη συνεισφορά της στον τομέα του τουρισμού με το ανώτατο βραβείο της προέδρου της Ομοσπονδίας EuroCHRIE (του Διεθνούς Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ICHRIE), στα πλαίσια του ετήσιου συνεδρίου της Ομοσπονδίας που πραγματοποιήθηκε στις 29 Οκτωβρίου, στο Budapest Metropolitan University της Ουγγαρίας.

Η καθηγήτρια, με καταγωγή από τη Σαντορίνη, έχει αναλάβει τη θέση της καθηγήτριας Τουριστικής Ανάπτυξης στο Business School του Πανεπιστημίου Νότιας Αυστραλίας και πρόσφατα προήχθη σε διευθύντρια του Κέντρου για τον Τουρισμό και τη Διαχείριση Ελεύθερου Χρόνου (School of Management, Πανεπιστήμιο Νότιας Αυστραλίας). Σημειώνεται ότι η κα Σιγάλα, η οποία ήταν αναπληρώτρια καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αιγαίου μέχρι πριν περίπου ενάμιση χρόνο, οπότε και αποφάσισε να μεταναστεύσει και να εγκατασταθεί στη Νότια Αυστραλία.

Με σπουδές σε μερικά από τα καλύτερα και διεθνώς αναγνωρισμένα πανεπιστήμια της Ελλάδας, της Αυστραλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, η δρ. Σιγάλα επισκέπτεται συχνά πανεπιστήμια της Ιταλίας, της Ισπανίας, της Γαλλίας και της Ρωσίας, όπου παραδίδει μαθήματα και διδάσκει φοιτητές Τουριστικών Σπουδών ως επισκέπτρια καθηγήτρια (visiting professor).

Επίσης, έχει λάβει μέρος ως κεντρική ομιλήτρια σε πάνω από 30 διεθνή συνέδρια, ενώ θα είναι και Chairwoman στο διεθνές συνέδριο για θέματα ηλεκτρονικού τουρισμού Digi.travel EMEA Conference & Expo που θα γίνει στην Αθήνα στις 22 και 23 Νοεμβρίου. Στο συνέδριο θα μιλήσουν πάνω απο 20 ομιλητές, απο τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου όπως Google, Microsoft, IBM, TripAdvisor, Skyscanner, Amadeus, Magnuson Hotels, Plateno Group, Sojern, TrustYou, HQplus, Digital Ecosystems, Zootle κ.ά.

Δείτε την agenda του συνεδρίου εδώ.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top