Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Online booking

Η Booking.com λανσάρει νέο API περιεχόμενο για παρόχους περιεχομένου και διαχειριστές καναλιών φιλοξενίας

Βίκυ Καραντζαβέλου - 15 Νοέμβριος 2016, 10:13

Η νέα τεχνολογία επιτρέπει στους παρόχους να δημιουργήσουν και να διατηρήσουν απρόσκοπτα πλήρεις λίστες πολλαπλών ιδιοκτησιών, μέσω άμεσης σύνδεσης με την Booking.com.


Η Booking.com ανακοίνωσε την έναρξη του νέου Content API για διαχειριστές καταλυμάτων, παρόχους περιεχομένου και εταιρείες διαχείρισης ακινήτων. Οι νέες προδιαγραφές παρέχουν ελεύθερη πρόσβαση στους παρόχους να στείλουν άμεσα όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να δημιουργήσουν και να διατηρήσουν πολλαπλές λίστες στο Booking.com, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών από τις ιδιοκτησίες και πληροφορίες σχετικά με τις εγκαταστάσεις και τις πολιτικές τους, με απευθείας σύνδεση, μειώνοντας δραματικά το χρόνο του “ανεβάσματος” του περιεχομένου, από εβδομάδες σε ώρες.

“Ψάχνουμε συνεχώς καινοτόμους τρόπους για να δημιουργήσουμε μια πιο ομαλή, διαισθητική και αυτοματοποιημένη εμπειρία για τους συνεργάτες μας”, δήλωσε ο Remco van Zanten, Global Director of Partner Services στην Booking.com. “Γνωρίζουμε ότι το να έχουμε καλό υλικό είναι το κλειδί για την αποτελεσματική συνεργασία με τους καταναλωτές, πράγμα που δεν είναι μόνο ζωτικής σημασίας για την ικανοποίηση του πελάτη, αλλά επιτρέπει και στους συνεργάτες μας να παράγουν περισσότερη και καλύτερη δουλειά μέσω της πλατφόρμας μας. Γι’αυτό έχουμε δημιουργήσει μια λύση που βοηθά δεκάδες PMCs και άλλους παρόχους να εισαγάγουν στις λίστες του Booking.com χιλιάδες ακίνητα πιο γρήγορα και χωρίς κόστος”.

Το νέο Content API από την Booking.com επιτρέπει επίσης στους παρόχους να βελτιστοποιήσουν πιο εύκολα τις υπάρχουσες λίστες τους στο Booking.com, με επίκαιρο περιεχόμενο, σε πιο τακτική βάση. Πιο συγκεκριμένα:

  • Παροχή επικαιροποιημένων φωτογραφιών σε περίπτωση ανακαινίσεων, νέας επωνυμίας ή απλά εναρμονισμένων με την τρέχουσα περίοδο (π.χ. καλοκαίρι αντί χειμώνας)
  • Προσθήκη πληροφοριών για νέες πολιτικές και νέες εγκαταστάσεις των επιχειρήσεων σχεδόν άμεσα
  • “Ανέβασμα” νέων τύπων δωματίων, προσφορών περιορισμένου χρόνου και διαθέσιμων τιμών ορισμένου χρόνου.

“Διατηρούμε οπτικό υλικό για πολλές μεγάλες παγκόσμιες αλυσίδες ξενοδοχείων σε διάφορα κανάλια διανομής και το Content API της Booking.com είναι μια πραγματικά πολύτιμη υπηρεσία”, ανέφερε ο Henry Woodman, πρόεδρος του ICE Portal. “Δεν ήταν μόνο εύκολα υλοποιήσιμες οι προδιαγραφές του νέου Content API, αλλά πλέον είμαστε σε θέση να ενημερώσουμε φωτογραφίες για χιλιάδες διαφορετικές ιδιοκτησίες σχεδόν αμέσως, ‘ελαφρύνοντας’ κατά πολύ ένα τεράστιο έργο που έπαιρνε αρκετές εβδομάδες για να ολοκληρωθεί. Η συνεργασία μας με την Booking.com βοηθά τα ξενοδοχειακά συγκροτήματα που αντιπροσωπεύουμε να διατηρήσουν καλύτερο έλεγχο των προγραμματισμών τους”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top