Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΘα συνεχιστούν και το 2017 τα πολύ θετικά αποτελέσματα από τη Βρετανία για την Κύπρο
Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού

Θα συνεχιστούν και το 2017 τα πολύ θετικά αποτελέσματα από τη Βρετανία για την Κύπρο

Οι αεροπορικές θέσεις από το Ηνωμένο Βασίλειο προς Κύπρο αναμένεται να είναι αυξημένες κατά 10% την τρέχουσα χειμερινή περίοδο και κατά 5% -6% την επερχόμενη καλοκαιρινή περίοδο 2017.

Τα πολύ καλά αποτελέσματα που σημειώθηκαν αυτήν τη χρονιά από την βρετανική αγορά, θα διατηρηθούν και το 2017, ήταν το συμπέρασμα που εξήχθη από τις επαφές που είχε στο Λονδίνο κυπριακή αντιπροσωπεία, υπό τον υπουργό Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, κ. Γιώργο Λακκοτρύπη, στις 6 και 7 Νοεμβρίου 2016, στα πλαίσια της έκθεσης World Travel Market.

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού τόνισε σε ανακοίνωσή του ότι “το γενικό συμπέρασμα που εξάγεται από τις επαφές είναι ότι παρά τις προκλήσεις που υφίστανται στη βρετανική αγορά, με κυριότερη ίσως αυτή του Brexit και της διολίσθησης της ισοτιμίας του Βρετανικού νομίσματος, τα εξαιρετικά αποτελέσματα που σημειώθηκαν κατά το 2016, από τη συγκεκριμένη αγορά, θα διατηρηθούν και το 2017. Την εκτίμηση αυτή ενισχύει και το γεγονός ότι οι αεροπορικές θέσεις από το Ηνωμένο Βασίλειο προς Κύπρο αναμένεται να είναι αυξημένες κατά 10% την τρέχουσα χειμερινή περίοδο και κατά 5% -6% την επερχόμενη καλοκαιρινή περίοδο 2017”.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση “πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τους κυριότερους οργανωτές ταξιδίων του Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς και με εκπροσώπους εταιρειών αερομεταφορών που εκτελούν πτητικά προγράμματα προς / από Κύπρο, και, μεταξύ άλλων, αναλύθηκε η υφιστάμενη κατάσταση στον κυπριακό τουρισμό και μελετήθηκαν τρόποι εδραίωσης και επέκτασης της παραγωγικής συνεργασίας που ήδη υπάρχει”.


Το περίπτερο της Κύπρου στη φετινή World Travel Market.

Όπως αναμετέδωσε το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, το βράδυ της Δευτέρας 7 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη επίσημη δεξίωση του ΚΟΤ, στο χώρο της Υπάτης Αρμοστείας Λονδίνου, όπου οι οργανωτές ταξιδίων και οι τουριστικοί πράκτορες του Ηνωμένου Βασιλείου ευχαρίστησαν την κυπριακή Κυβέρνηση και τον ΚΟΤ για την άριστη συνεργασία στα προγράμματά τους για Κύπρο, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι και το 2017 θα είναι μια πολύ ικανοποιητική χρονιά, σε σχέση με τους αριθμούς Βρετανών επισκεπτών προς το νησί μας.

Στην αντιπροσωπεία συμμετείχαν ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΤ, κ. Άγγελος Λοϊζου, o αναπληρωτής γενικός διευθυντής του ΚΟΤ, κ. Μαρίνος Μενελάου, καθώς και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024