Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΕλληνική συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση Επαγγελματικού Εξοπλισμού Equip Hotel 2016
Εξοπλισμός

Ελληνική συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση Επαγγελματικού Εξοπλισμού Equip Hotel 2016

Ανάμεσα στους 1.600 εκθέτες υπήρξε και η ελληνική αποστολή, που διοργανώθηκε υπό την Enterprise Greece, με 9 ελληνικές επιχειρήσεις.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Διεθνής Έκθεση Επαγγελματικού Εξοπλισμού Equip Hotel 2016, η οποία διεξήχθη από τις 6 έως τις 10 Νοεμβρίου 2016 στο Παρίσι και αποτέλεσε τη σημαντικότερη παγκόσμια διοργάνωση για το 2016 στο χώρο του εξοπλισμού ξενοδοχείων, καταστημάτων, χώρων εστίασης, αλυσίδων διατροφής & Food Services. H φετινή έκθεση συγκέντρωσε πάνω από 1.600 εκθέτες σε 30 εξειδικευμένους κλάδους, ενώ οι επαγγελματίες επισκέπτες ξεπέρασαν τους 111.000.

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες υπήρξε και η ελληνική αποστολή, που διοργανώθηκε υπό την Enterprise Greece, με 9  ελληνικές επιχειρήσεις, οι οποίες υποδέχθηκαν στα περίπτερά τους επαγγελματίες των αντίστοιχων κλάδων από τη Γαλλία, αλλά και την Κεντρική Ευρώπη γενικότερα, δίνοντας δυναμικό “παρών” και εξαργυρώνοντας τη φήμη από τη συνεπή και σταθερή παρουσία τους στη διοργάνωση τα τελευταία χρόνια.

Όπως δήλωσε ο γενικός διευθυντής της GΙΝΟΧ, κ. Τάσος Γκίνης, “η συμμετοχή στη διεθνή έκθεση Equip 2016, έχει ήδη αναδειχθεί σε σημείο συνάντησης του δικτύου εμπόρων του κλάδου και δίνει τη δυνατότητα να παρουσιαστούν τα ελληνικά προϊόντα στις αγορές του εξωτερικού. Βασιζόμενες στο υπάρχον δίκτυο πωλήσεων αλλά και στην αυξημένη επισκεψιμότητα, οι συμμετέχουσες εταιρείες προσπαθούν να διευρύνουν το πελατολόγιο. Η παρουσία στην Equip, προωθεί την ελληνική μικρομεσαία επιχειρηματικότητα και την εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων. Στόχος με την επαναλαμβανόμενη και πολυπληθή συμμετοχή είναι να ενισχυθεί το σήμα των προϊόντων που προέρχονται από την Ελλάδα“.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Wise, κ. Χρήστος Σταματόπουλος τόνισε ότι “η συμμετοχή  στη διεθνή έκθεση EQUIP 2016, είναι θετική έκπληξη κι ανώτερη των προσδοκιών. Η ευρωπαϊκή αγορά παρουσιάζει τάσεις ανόδου της ζήτησης, ιδίως για ποιοτικά προϊόντα και αναζητά υγιείς και διαρκείς συνεργασίες. Η παρουσία μας και στην επόμενη διοργάνωση είναι ήδη βέβαιη“.

Στην ελληνική αποστολή συμμετείχε για πρώτη φορά η εταιρεία NEF NEF, ο αντιπρόεδρος της οποίας, κ. Κωνσταντίνος Κλειδέρης, δήλωσε ότι “η πολύπλευρη συμμετοχή των επαγγελματιών-επισκεπτών, από όλα τα μέρη της υφηλίου, συνεισφέρει στη γνωριμία με νέους πελάτες, η οποία θα οδηγήσει στην ανάπτυξη νέων συνεργασιών. Προς αυτήν την κατεύθυνση, ανανεώνουμε ήδη το ενδιαφέρον μας για συμμετοχή στην επόμενη διοργάνωση“.

O διευθύνων σύμβουλος της Enterprise Greece, κ. Βελισσάριος Δότσης, επισήμανε πως “με τη συμμετοχή της χώρας μας στη διεθνή έκθεση εξοπλισμού ξενοδοχειακών μονάδων και εστιατορίων Equip Hotel 2016′ ολοκληρώθηκε με επιτυχία η παρουσία των ελληνικών επιχειρήσεων στις σημαντικότερες διεθνείς εκθέσεις του κλάδου, τόσο στην Ευρώπη όσο και τη Μέση Ανατολή. Η επιτυχημένη ελληνική συμμετοχή δικαιώνει τη στρατηγική επιλογή της Enterprise Greece για την προώθηση των προϊόντων του κλάδου, μέσω της εθνικής συμμετοχής στις σημαντικότερες διεθνείς εκθέσεις του εξωτερικού. Η δυναμική παρουσία των ελληνικών επιχειρήσεων στη διεθνή έκθεση Equip Hotel 2016, η προσδοκία νέων συνεργασιών και η σύναψη εμπορικών συμφωνιών, αποτελούν το σημαντικότερο κριτήριο για το σχεδιασμό των δράσεων της Enterprise Greece”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024