Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΣυνεδριακές εργασίες για το restaurant management από την Electrolux professional
Τουριστική εκπαίδευση

Συνεδριακές εργασίες για το restaurant management από την Electrolux professional

Μέσα στο πρόγραμμα της Ακαδημίας συμπεριλαμβάνεται η επείγουσα ανάγκη μετατόπισης της προσοχής προς διάφορους νέους στόχους, όπως οι vegans και οι άνθρωποι με αλλεργίες, ώστε να επεκταθεί η προσφορά σίτισης.

Το “Center of Excellence” της Electrolux professional στο Pordenone της Ιταλίας ξεκίνησε συνεδριακές εργασίες για το restaurant management. Το επονομαζόμενο “Master Restaurant” αποτελεί πλέον brand της Ακαδημίας και εκπαίδευσης διευθυντές, σεφ, μάγειρες και προσωπικό σερβιρίσματος, με στόχο την υποστήριξη της κερδοφορίας, παροχής κορυφαίας τεχνογνωσίας στην βιομηχανία της εστίασης.

Μέσα στο πρόγραμμα της Ακαδημίας συμπεριλαμβάνεται η επείγουσα ανάγκη μετατόπισης της προσοχής προς διάφορους νέους στόχους, όπως οι vegans και οι άνθρωποι με αλλεργίες, ώστε να επεκταθεί η προσφορά σίτισης, μια αγορά που τώρα είναι ακόμη κενή. Παρόλα αυτά, αυτή η τάση μεγαλώνει γρήγορα.

Η Electrolux Professional, που είναι ευαίσθητη στο θέμα αυτό, υποστηρίζει το γεγονός με μηχανήματα και ειδικούς από την Electrolux Academy, μέσω του chef Walter Coan, σε συνεργασία με τον vegan chef Claudio Pettracco.

Η Ακαδημία με το πρωτοπόρο και πολυτάλαντο team της, από τον Ιανουάριο του 2017, θα αναβαθμίσει ριζικά το restaurant management.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024
08/04/2024