Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Μηχανές αναζήτησης

Η Ctrip εξαγοράζει τη Skyscanner

Άγγελος Ρεστάνης - 24 Νοέμβριος 2016, 13:35

Η Ctrip.com υπέγραψε συμφωνία για την απόκτηση της πλειοψηφίας των μετοχών της εταιρείας Skyscanner Holdings Limited, ηγετικής ιστοσελίδας για αναζήτηση ταξιδιών.


Η Ctrip.com International, Ltd., ένας από τους κορυφαίους παρόχους κρατήσεων καταλυμάτων, μεταφοράς, πακέτων διακοπών και διαχείρισης εταιρικών ταξιδιών στην Κίνα, ανακοίνωσε ότι υπέγραψε οριστική συμφωνία με την πλειοψηφία των μετόχων της Skyscanner Holdings Limited, κορυφαίας ιστοσελίδας για αναζήτηση ταξιδιών με έδρα το Εδιμβούργο. Σύμφωνα με τη συμφωνία, η Ctrip θα αποκτήσει το σύνολο των μετοχών της Skyscanner και θα κάνει προσφορά για τις υπόλοιπες μετοχές στους υπόλοιπους μετόχους της εταιρείας. Οι όροι της συμφωνίας τιμολογούν την Skyscanner περίπου στο 1,4 δισ. λίρες στερλίνες

Τα Διοικητικά Συμβούλια της Ctrip και της Skyscanner έχουν εγκρίνει τη συναλλαγή, η οποία υπόκειται στις συνήθεις προϋποθέσεις ολοκλήρωσης και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2016. Η σημερινή διοικητική ομάδα της Skyscanner θα συνεχίσει να τη διευθύνει, ανεξάρτητα, ως μέρος του ομίλου Ctrip.

Η Skyscanner είναι κορυφαία ταξιδιωτική μετα-μηχανή αναζήτησης, που επιτρέπει στους χρήστες να συγκρίνουν τιμές από εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες όταν θέλουν να αναζητήσουν κάποια πτήση, ξενοδοχείο ή ενοικίαση αυτοκινήτου. Κατατάσσεται ως μια από τις κορυφαίες διαδικτυακές ταξιδιωτικές εταιρείες με βάση τις αναζητήσεις, παρέχοντας τις υπηρεσίες της σε περισσότερους από 60 εκατ. χρήστες και σε 30 διαφορετικές γλώσσες. Έχει καθιερώσει την παρουσία της στην Ευρώπη και έχει αυξανόμενη παρουσία στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού, καθώς και στην Αμερική.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top