Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
TOs

Ρώσοι Tour Operators ανακαλύπτουν το Λουτράκι

Βίκυ Καραντζαβέλου - 30 Νοέμβριος 2016, 09:21

Οι Ρώσοι Tour Operators εξέφρασαν την επιθυμία τους για σύναψη συνεργασιών με το Λουτράκι και συνεργειών με τον Τουριστικό ΟργανισμόςΛουτρακίου, που θα αυξήσουν τον εισερχόμενο τουρισμό και εκτός τουριστικής περιόδου.


Ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας- Αγ. Θεοδώρων, σε μια προσπάθεια τοποθέτησης της θέσης της Ελλάδας ως προνομιακού ταξιδιωτικού προορισμού στην ρωσική αγορά στις ειδικές μορφές τουρισμού, διοργάνωσε ταξίδι γνωριμίας (Fam Trip), στα πλαίσια του οποίου, 16 εκπρόσωποι ταξιδιωτικών γραφείων / Tour Operators από τη Μόσχα που δραστηριοποιούνται στον Αθλητικό Τουρισμό και στον Τουρισμό Υγείας - Ευεξίας  είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά  τον προορισμό.Σκοπός του ταξιδιού ήταν τόσο η παρουσίαση όσο και η περαιτέρω εξοικείωση των συμμετεχόντων με το τουριστικό προϊόν της Πελοποννήσου και η σύναψη συνεργασιών, με σκοπό την προώθηση συνεργασιών με επίκεντρο τον Αθλητικό Τουρισμό και τον Τουρισμό Υγείας - Ευεξίας για τους επαγγελματίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

To Fam Trip διήρκησε 4 ημέρες, από 24 έως 27 Νοεμβρίου 2016 και στη διάρκειά του οι Tour Operators επισκέφθηκαν τις αθλητικές και τουριστικές υποδομές του Δήμου Λουτρακίου- Π-ΑΓ.Θ, επιθεώρησαν τουριστικές εγκαταστάσεις, συμμετείχαν σε συναντήσεις στρατηγικής σημασίας με φορείς της περιοχής και επίσης πραγματοποίησαν επισκέψεις πολιτιστικού, ιστορικού και γαστρονομικού περιεχομένου.Οι Ρώσοι Tour Operators εξέφρασαν την επιθυμία τους για σύναψη συνεργασιών με το Λουτράκι και συνεργειών με τον Οργανισμό που θα αυξήσουν τον εισερχόμενο τουρισμό και εκτός τουριστικής περιόδου.

Το Fam Trip των Tour Operators υποστήριξαν ενεργά ο Δήμος Λουτρακίου-Π.-Αγ.Θ. και στήριξαν χορηγικά οι τοπικές επιχειρήσεις με παροχή εκπτωτικών τιμών στις υπηρεσίες φιλοξενίας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top