Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τεχνολογία

Η Google διερευνά πως οι ταξιδιώτες του σήμερα χρησιμοποιούν τα κινητά τους

Βίκυ Καραντζαβέλου - 01 Δεκέμβριος 2016, 14:07

Περισσότεροι από τους μισούς χρήστες smartphones στρέφονται προς την κινητή συσκευή τους όταν θέλουν να ταξιδέψουν. Τις περισσότερες φορές, αναζητούν εκπτώσεις και ψάχνουν διάφορες δραστηριότητες για να κάνουν πριν και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους.


Στον κόσμο του σήμερα, όπου κυριαρχούν τα κινητά, οι άνθρωποι στρέφονται συνεχώς στα τηλέφωνά τους για να βοηθηθούν όσον αφορά στις ταξιδιωτικές τους αποφάσεις. Σε μια νέα έρευνα, η Google ρίχνει φως στο ρόλο που παίζουν τα κινητά τηλέφωνα στη λήψη αποφάσεων για τα ταξίδια μας.

Για να βοηθήσει όσους ασχολούνται με το μάρκετινγκ να κατανοήσουν καλύτερα αυτήν τη δυναμική, η Google συνεργάστηκε με την Ipsos για να διερευνήσει τους χρήστες smartphones, ώστε να μάθουν περισσότερα για το πως τα κινητά τηλέφωνα έχουν γίνει σημαντικοί οδηγοί πριν, κατά τη διάρκεια, και μετά την ολοκλήρωση ενός ταξιδιού.

Σημαντικά συμπεράσματα:

  • Τα smartphones είναι ταξιδιωτικοί οδηγοί. Περισσότεροι από τους μισούς χρήστες smartphones στρέφονται προς την κινητή  συσκευή τους όταν θέλουν να ταξιδέψουν. Τις περισσότερες φορές, αναζητούν εκπτώσεις και ψάχνουν διάφορες δραστηριότητες για να κάνουν πριν και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους.
  • Οι εφαρμογές είναι για προγράμματα επιβράβευσης και ευκολία. Οι ταξιδιώτες βασίζονται τόσο στις εφαρμογές όσο και στις ιστοσελίδες για κινητά, αλλά για διαφορετικούς σκοπούς. Οι εφαρμογές χρησιμοποιούνται συχνά για την παρακολούθηση των προγραμμάτων επιβράβευσης και την πρόσβαση σε ψηφιακές κάρτες επιβίβασης, ενώ οι ιστοσελίδες χρησιμοποιούνται σε έρευνες για δραστηριότητες.
  • Η απλότητα της χρήσης είναι το κλειδί. Για τους καταναλωτές, δεν υπάρχει πιο πολύτιμο χαρακτηριστικό σε μια ταξιδιωτική εφαρμογή από την ευκολία χρήσης και πλοήγησης - κάτι που είναι τουλάχιστον δύο φορές πιο σημαντικό από ο,τιδήποτε άλλο μπορεί να προσφέρει μια εφαρμογή.
  • Η μνήμη είναι πρόβλημα. Το να καταλαμβάνει πολύ μνήμη στην κάρτα ενός κινητού μια εφαρμογή είναι το Νο1 θέμα που οδηγεί τους καταναλωτές να την απεγκαταστήσουν. Ωστόσο, οι άνθρωποι θα έδιναν μια δεύτερη ευκαιρία σε τέτοιες, μεγάλου μεγέθους εφαρμογές, εάν γίνονταν τυχόν αλλαγές.

 

Google App Marketing Travel Consumer Journey
|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top