Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Ryanair μπαίνει στην πώληση πακέτων διακοπών
Αεροπορικές εταιρείες

Η Ryanair μπαίνει στην πώληση πακέτων διακοπών

Η νέα επιχειρηματική κίνηση της Ryanair, ονομάζεται Ryanair Holiday και ξεκινά σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό πρακτορείο Logitravel (με έδρα την Ισπανία) και τον πάροχο διαμονής World2Meet.

Η Ryanair ξεκινήσει υπηρεσία πώλησης πακέτων διακοπών, προσφέρονυας πτήσεις, διαμονή και πακέτα μεταφοράς, μέσω της ιστοσελίδας της. Η αεροπορική εταιρεία αναφέρει ότι ο κόσμος έχει πληρώσει πάρα πολλά για οργανωμένες διακοπές και ότι έχει σκοπό να αλλάξει το τοπίο της αγοράς.

Έτσι, δημιούργησε τη νέα επιχειρηματική της κίνηση, με την ονομασία Ryanair Holidays σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό πρακτορείο Logitravel (με έδρα την Ισπανία) και τον πάροχο διαμονής World2Meet.

Τα πακέτα διακοπών πωλούνται με πλήρη προστασία των καταναλωτών και είναι πλήρως συνδεδεμένα και ασφαλισμένα με ATOL.

Η Ryanair Holidays ξεκινά από το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία και τη Γερμανία, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες αγορές μέσα στο 2017.

Η νέα υπηρεσία έρχεται μετά την έναρξη της Ryanair Car Hire και της Ryanair Rooms και αποτελεί την πιο πρόσφατη online καινοτομία από τα Ryanair Labs στο πλαίσιο πάντα του προγράμματος “Always Getting Better” της εταιρείας.

Ο επικεφαλής μάρκετινγκ της Rynair Kenny Jacobs δήλωσε: “Οι χαμηλοί ναύλοι της Ryanair έχουν αλλάξει τα αεροπορικά ταξίδια στην Ευρώπη και τώρα θα αλλάξουμε την αγορά πακέτων διακοπών με την έναρξη της Ryanair Holidays, προσφέροντας στους πελάτες μας τον αχτύπητο συνδυασμό χαμηλών ναύλων της Ryanair, μεγάλης ποικιλίας επιλογών καταλυμάτων και μεταφορών – όλα στην ιστοσελίδα Ryanair.com και όλα στις χαμηλότερες τιμές.

Οι καταναλωτές πληρώνουν πάρα πολύ για πακέτα διακοπών επί χρόνια και όλο και περισσότεροι θέλουν να φτιάξουν οι ίδιοι τα πακέτα διακοπών τους. Οι πελάτες της Ryanair απολαμβάνουν ήδη το μεγαλύτερο δίκτυο δρομολογίων στην Ευρώπη και με τη Ryanair Holidays μπορούν να επιλέξουν από μια φανταστική γκάμα 3, 4 και 5στερων ξενοδοχείων σε όλες τις πρωτεύουσες της Μεσογείου και της Ευρώπης, ιδανικές για αποδράσεις της τελευταίας στιγμής, καλοκαιρινές οικογενειακές διακοπές, χειμωνιάτικο ήλιο ή city breaks“.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024