Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ Amadeus λαμβάνει τιμητικό βραβείο στο τέταρτο Digi.travel ΕΜΕΑ Conference & Expo 2016
Συνέδρια

Η Amadeus λαμβάνει τιμητικό βραβείο στο τέταρτο Digi.travel ΕΜΕΑ Conference & Expo 2016

Η Amadeus Hellas βραβεύτηκε με την τιμητική διάκριση 'Digi.travel Distinction 2016' για τη συνολική προσφορά της στην ταξιδιωτική αγορά της χώρας για τη συστηματική επένδυση και την ενίσχυση της παγκόσμιας εικόνας του τουρισμού, μέσα από τις έρευνες που εκπονεί και επικεντρώνονται στην τεχνολογία και στις μελλοντικές τάσεις στα ταξίδια.

Η Amadeus, κορυφαίος τεχνολογικός συνεργάτης της ταξιδιωτικής βιομηχανίας, ήταν ο platinum sponsor στο τέταρτο συνέδριο “Digi.travel ΕΜΕΑ Conference & Expo”, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 22 και 23 Νοεμβρίου στην Αθήνα, με περισσότερους από 220 συμμετέχοντες από την τουριστική και ταξιδιωτική αγορά της Ελλάδας. Η εκδήλωση επικεντρώθηκε και κάλυψε τις παγκόσμιες τάσεις για σημαντικά ζητήματα όπως eTourism, Digital Marketing, Mobile Tourism και Mobile Marketing.
    
Η Amadeus συμμετείχε στο συνέδριο με μια πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία και παρουσίαση, που αφορούσε στα διάφορα προβλήματα που προκύπτουν από τις διαδικασίες των ψηφιακών πληρωμών και πως αυτά επηρεάζουν τις λειτουργίες των ταξιδιωτικών γραφείων και τις διαδικασίες B2B πληρωμών.

Στο πλαίσιο του Digi.Travel η Amadeus παρουσίασε το Amadeus B2B Wallet, μια μοναδική υπηρεσία “πορτοφολιού” που διαθέτει τρεις διαφορετικούς τύπους καρτών εικονικής πληρωμής, οι οποίοι μπορούν να καλύψουν διαφορετικές ανάγκες πληρωμών. Μέσω του Amadeus B2B Wallet, οι χρήστες είναι σε θέση να πραγματοποιούν πληρωμές για κάθε τύπο ταξιδιωτικού περιεχομένου διαθέσιμο προς κράτηση μέσω των Amadeus Selling Platform, Amadeus Selling Platform Connect ή των διαδικτυακών υπηρεσιών για περιεχόμενο εντός ή εκτός του GDS. Ένα ακόμη χρήσιμο χαρακτηριστικό του Amadeus B2B Wallet που θα συναντήσουν οι χρήστες είναι η δυνατότητα ημερήσιων και μηνιαίων αναφορών για τις συναλλαγές τους, οι οποίες περιλαμβάνουν πληροφορίες για τις πραγματοποιηθείσες κρατήσεις και τις πληρωμές, που με τη σειρά τους διευκολύνουν τις λογιστικές συμφωνίες.

Στο τέλος της πρώτης ημέρας του συνεδρίου η Amadeus έλαβε την τιμητική διάκριση “Digi.travel Distinctions 2016”, με την οποία αναγνωρίστηκε η συστηματική επένδυση και συμβολή της εταιρείας στο παγκόσμιο ταξιδιωτικό γίγνεσθαι με έρευνες που επικεντρώνονται στην τεχνολογία και τις μελλοντικές τάσεις στα ταξίδια και οι οποίες επιτρέπουν στους επαγγελματίες του κλάδου να μεταμορφώσουν την λειτουργία τους για το μέλλον.

Η κα Εύα Καραμάνου, γενική διευθύντρια της Amadeus Hellas και Deputy Regional Manager Southern Europe είχε την τιμή να λάβει το βραβείο “Digi.travel Distinction 2016” εκ μέρους της Amadeus Hellas. Η κα Καραμάνου σχολίασε: “Ήταν μεγάλη μας χαρά που χορηγήσαμε για ακόμη μια φορά και συμμετείχαμε στο τέταρτο Digi.Τravel ΕΜΕΑ Conference & Expo, ένα συνέδριο θεσμό για την ψηφιακή ταξιδιωτική κοινότητα, όπου παρουσιάσαμε όλα τα νέα της Amadeus σχετικά με τις διαδικασίες B2B πληρωμών. Σκοπός μας στην Amadeus είναι να προσφέρουμε μοναδικές και πρωτοποριακές υπηρεσίες και προϊόντα στην ταξιδιωτική βιομηχανία και χαιρόμαστε που είμαστε σε θέση να παρέχουμε στους συνεργάτες μας τις καλύτερες και πιο σύγχρονες τεχνολογικές λύσεις, που θα καλύψουν ακόμη και τις πιο ιδιαίτερες και απαιτητικές ανάγκες των πελατών μας. Επίσης, είμαστε ενθουσιασμένοι με τη διάκριση που λάβαμε από την ομάδα του Digi.travel, καθώς είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς να αναγνωρίζονται από τους συνεργάτες μας οι προσπάθειές που καταβάλλουμε για να μεταμορφώσουμε το μέλλον των ταξιδιών”.

Η κα Εύα Καραμάνου, γενική διευθύντρια της Amadeus Hellas και Deputy Regional Manager Southern Europe παραλαμβάνει το βραβείο “Digi.travel Distinction 2016” εκ μέρους της Amadeus Hellas από την κα Βίκυ Καραντζαβέλου, από την Travel Media Applications, διοργανώτρια εταιρεία του συνεδρίου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024