Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τεχνολογία

H Louis Travel επέλεξε Netsemantics για τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών της

Βίκυ Καραντζαβέλου - 06 Δεκέμβριος 2016, 16:39

Η NetSemantics έχει δημιουργήσει, χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα λογισμικού για τη βιομηχανία του τουρισμού.


Η εταιρεία Louis Travel, εκ των μεγαλύτερων και παλαιότερων ταξιδιωτικών οργανισμών της Κύπρου, επέλεξε μετά από διεθνή έρευνα αγοράς, την ενιαία τουριστική πλατφόρμα της NetSemantics για τη βελτιστοποίηση και αυτοματοποίηση των διαδικασιών της.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Γιώργος Ιωαννίδης, δευθύνων σύμβουλος της Louis Travel, “η εταιρεία μας, σε μια προσπάθεια για αύξηση των καναλιών διανομής και αποτελεσματικότερη οργάνωση της καθημερινής διαχείρισης, από τη λήψη κρατήσεων και το operation έως τη λογιστική διαχείριση επέλεξε την ενιαία πλατφόρμα λογισμικού της Netsemantics. Η Louis Travel θα εκμεταλλευτεί τη δυνατότητα και της δυνατότητας ηλεκτρονικής διανομής τουριστικών προϊόντων που προσφέρει ο μηχανισμός nsHub  και όλα αυτά μέσα από μία ενιαία πλατφόρμα”.

Αναφερόμενος στη συνεργασία με τη Louis Travel, ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της NetSemantics, κ. Κώστας Πανόπουλος ανέφερε: “Με στόχο την παροχή καινοτόμων και αποτελεσματικών λύσεων online διανομής και backoffice διαχείρισης στην τουριστική βιομηχανία, επενδύουμε διαρκώς τα τελευταία δέκα χρόνια, στην εξέλιξη της ενιαίας πλατφόρμας μας ενσωματώνοντας σε αυτή κάθε σημαντική λειτουργία που μπορεί να προσφέρει η πρόοδος της τεχνολογίας. Η επιλογή των λύσεών μας από μεγάλους τουριστικούς οργανισμούς όπως η Louis Travel αποτελεί την καλύτερη επιβράβευση των προσπαθειών μας”.

Η NetSemantics έχει δημιουργήσει, χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα λογισμικού για τη βιομηχανία του τουρισμού, η οποία αποτελείται από λογισμικό ERP, όσον αφορά τη λειτουργία των ταξιδιωτικών πρακτορείων και των Tour Operators (nsTravel), ένα εξειδικευμένο προϊόν (nsHub) για τη συγκέντρωση διαθεσιμοτήτων και τιμών για τα τουριστικά προϊόντα σε ένα κεντρικό κόμβο και τη διανομή τους σε ηλεκτρονικά κανάλια με τεχνολογία XML, και ένα εξειδικευμένο προϊόν (nsTIS) για την οργάνωση του front office για ηλεκτρονικές κρατήσεις (booking engines) και την πώληση εκδρομών και άλλων υπηρεσιών από κινητές συσκευές (mobile app).

O Όμιλος Λούης ιδρύθηκε το 1935 από τον Λούη Λοΐζου, που είναι γνωστός ως “ο πατέρας του Κυπριακού τουρισμού”. Σήμερα η Louis Travel είναι από τις μεγαλύτερες αλυσίδες πώλησης ταξιδιωτικών υπηρεσιών στην Κύπρο. Αποτελείται από τρεις επιχειρησιακές μονάδες:

Travel

  • Outgoing Tour Operator
  • Retail Travel Agencies Chain

Events

  • MICE
  • Special Interest Tours
  • Sports Tourism

Tourim

  • Leading Inbound Service
  • Sightseeing Tours Operator

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top