Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τεχνολογία

Η Hotels.com εγκαινιάζει δυνατότητα check-in μέσω κινητού

Θοδωρής Κουμέλης - 14 Δεκέμβριος 2016, 11:06

Η συγκεκριμένη δυνατότητα στην εφαρμογή της Hotels.com αναπτύχθηκε από την Zaplox και η λειτουργία της αναμένεται να ξεκινήσει το α' τρίμηνο του 2017.


Η Hotels.com θα επιτρέψει στους πελάτες της να κάνουν check-in και check-out από ξενοδοχεία μέσω της εφαρμογής της για κινητά από την ιστοσελίδα της, η οποία θα δημιουργεί επίσης ένα ηλεκτρονικό κλειδί στο τηλέφωνό τους, επιτρέποντάς τους να εισέλθουν στο δωμάτιό τους.

Η Neha Parikh, ανώτερη αντιπρόεδρος της Hotels.com για τα διεθνή εμπορικά σήματα και τη λιανική, ανακοίνωσε τη συγκεκριμένη είδηση κατά τη διάρκεια του φετινού συνεδρίου Expedia Partner Conference.

Σύμφωνα με την Parikh, το 67% των καταναλωτών ανέφεραν ότι η προσφορά αυτής της δυνατότητας από ένα ξενοδοχείο θα είναι ένας αποφασιστικός παράγοντας κατά την επιλογή τους για το μέρος που θα μείνουν. “Οι άνθρωποι μας λένε ότι αυτό είναι σημαντικό”, είπε.

“Πιστεύουμε ότι αυτή είναι μια win-win κίνηση”, δήλωσε ακόμη, σημειώνοντας ότι η λειτουργία αυτή θα μειώσει τόσο το κόστος για τα ξενοδοχεία, όσο και τη δυνατότητα να παρέχουν μια επιπλέον υπηρεσία για να ευχαριστήσουν τους πελάτες τους. Προέβλεψε επίσης ότι η ζήτηση για τα ξενοδοχεία που προσφέρουν την υπηρεσία αυτή θα αυξηθεί.

Η συγκεκριμένη δυνατότητα στην εφαρμογή της Hotels.com αναπτύχθηκε από την Zaplox. Η λειτουργία της νέας εφαρμογής της Hotels.com αναμένεται να ξεκινήσει το α’ τρίμηνο του 2017.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top