Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Θαλάσσιος τουρισμός

Η Atalanta Marine ενώνει τις δυνάμεις της με την Black Pepper Yachts

Βίκυ Καραντζαβέλου - 15 Δεκέμβριος 2016, 11:49

Ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος μερικών εκ των σημαντικότερων εταιρειών παγκοσμίως όπως των North Sails, Nautor's Swan, X-Yachts, Fountaine Pajot, Dragonfly και πιο πρόσφατα της OQS, η Atalanta Marine διευρύνει την γκάμα των προϊόντων που προσφέρει με την κατηγορία των daysailers υψηλών επιδόσεων.


Η Atalanta Marine ανακοινώνει τη συνεργασία της με τη γαλλική Black Pepper Yachts, της οποίας εφεξής θα αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο στην Ελλάδα και την Κύπρο. Διευρύνοντας το δίκτυο συνεργατών της με κορυφαίες εταιρείες στον τομέα της κατασκευής σκαφών, η Atalanta Marine εδραιώνει την ηγετική θέση της στον τομέα του yachting στην περιοχή της Μεσογείου. Ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος μερικών εκ των σημαντικότερων εταιρειών παγκοσμίως όπως των North Sails, Nautor’s Swan, X-Yachts, Fountaine Pajot, Dragonfly και πιο πρόσφατα της OQS, η Atalanta Marine διευρύνει την γκάμα των προϊόντων που προσφέρει με την κατηγορία των daysailers υψηλών επιδόσεων.Με εξειδίκευση στην κατασκευή πολυτελών σκαφών αυθεντικής, vintage αισθητικής η Black Pepper Yachts έχει καθιερωθεί ως ένας από τους κυρίαρχους κατασκευαστές dailysailers yachts, συνδυάζοντας στα σκάφη της την αισθητική, τις επιδόσεις και την εξελιγμένη τεχνολογία κατασκευής. Καθόλου τυχαία άλλωστε το περιοδικό Yachts & Yachting συμπεριέλαβε τη σειρά σκαφών Code, που η Black Pepper Yachts εμπνεύστηκε από τη γαλλική φινέτσα, στη λίστα με τους υποψήφιους για την κατηγορία Keelboat of the Year 2017.

Ο κ. Γιώργος Έρτσος, πρόεδρος της Atalanta Marine, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την έναρξη της συνεργασίας με την εν λόγω εταιρεία, τα σκάφη της οποίας αντανακλούν το σεβασμό της προς τη ναυπηγική τέχνη. “Μόνο τυχαίο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί το γεγονός ότι η Atalanta Marine, με 40 χρόνια εμπειρίας στον τομέα του yachting, πλέον συνεργάζεται με μια εταιρεία σαν την Black Pepper” δήλωσε ο κ. Έρτσος συμπληρώνοντας ότι “η σειρά ‘Code’ συνδυάζει φινέτσα, design και επιδόσεις και είμαστε σίγουροι ότι το κοινό πάθος των δύο εταίρων για το yachting θα οδηγήσει σε μία επιτυχημένη συνεργασία”.

Ο κ. Michel Douville de Franssu, γενικός διευθυντής της Black Pepper προσδιορίζει τα σκάφη της εταιρείας ως κατάλληλα για άνδρες και γυναίκες με vintage διάθεση. Η Atalanta Marine ενστερνίζεται πλήρως την άποψη αυτή και είναι έτοιμη να μυήσει το ελληνικό και κυπριακό κοινό σε αυτό τον τύπο σκαφών.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top