Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ιαματικός τουρισμός

Παρουσία του Δικτύου Ιαματικών Πηγών Στερεάς Ελλάδας και Θεσσαλίας σε διεθνή φόρα και εκθέσεις

Τατιάνα Ρόκου - 15 Δεκέμβριος 2016, 12:33

Μέσα από τη συμμετοχή του ΔΙΑΜ στις εκδηλώσεις αυτές, επιτεύχθηκε η επιτυχημένη προβολή του Δικτύου, η δημιουργία πλαισίου συνεργασίας με τη Ρώσικη ομοσπονδία και η προβολή των μελών του Δικτύου ως τουριστικοί προορισμοί. Η πρόεδρος του ΔΙΑΜ ενημέρωσε τα μέλη για την προγραμματισμένη συνάντηση εργασίας του Δικτύου με την πρεσβεία της Τσεχικής Δημοκρατίας στην Ελλάδα, κατά την οποία θα συζητηθεί το θέμα των αδελφοποιήσεων με Δήμους- μέλη του ΔΙΑΜ.


Στο Δήμο Σοφάδων βρέθηκε την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου ο δήμαρχος Λαμιέων κ. Νίκος Σταυρογιάννης, όπου πραγματοποιήθηκε η 2η τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικτύου Ιαματικών Πηγών Περιφερειών Στερεάς Ελλάδας και Θεσσαλίας (ΔΙΑΜ), στην οποία πήραν μέρος δήμαρχοι και εκπρόσωποι από τους επτά ιδρυτικούς δήμους – μέλη.

Η πρόεδρος του Δικτύου, δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού κα Ελένη Ευσταθίου-Σπανού, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένη από τη συμμετοχή του Δικτύου στο “Ελληνικό – Ρωσικό Φόρουμ για τη διαπεριφερειακή και διαδημοτική συνεργασία στον ανθρωπιστικό τομέα”, στο “4ο Ελληνικό – Ρωσικό Κοινωνικό Φόρουμ” και την έκθεση ΝOSTOS EXPO 2016. Μέσα από τη συμμετοχή του ΔΙΑΜ στις εκδηλώσεις αυτές, επιτεύχθηκε η επιτυχημένη προβολή του Δικτύου, η δημιουργία πλαισίου συνεργασίας με τη Ρωσική Ομοσπονδία και η προβολή των μελών του Δικτύου ως τουριστικοί προορισμοί. Η πρόεδρος του ΔΙΑΜ ενημέρωσε τα μέλη για την προγραμματισμένη συνάντηση εργασίας του Δικτύου με την πρεσβεία της Τσεχικής Δημοκρατίας στην Ελλάδα, κατά την οποία θα συζητηθεί το θέμα των αδελφοποιήσεων με Δήμους- μέλη του ΔΙΑΜ.

Ο δήμαρχος Λαμιέων ενημέρωσε τα μέλη του Δικτύου για το ισχυρό ενδιαφέρον που επέδειξε ο Δήμος Τέπλιτσε της Τσεχίας για την αδελφοποίησή του με το Δήμο μας.

Τέλος, αποφασίστηκε η διοργάνωση της πρώτης Γενικής Συνέλευσης του Δικτύου στις 27 Ιανουαρίου 2017 στην Ιτέα, στο Δήμο Δελφών.|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top