Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΠρωτοβουλία του γραφείου του ΕΟΤ Κάτω Χωρών για προβολή της Σκιάθου στην τοπική αγορά
Προβολή προορισμού

Πρωτοβουλία του γραφείου του ΕΟΤ Κάτω Χωρών για προβολή της Σκιάθου στην τοπική αγορά

Φιλοξενία της Ολλανδής δημοσιογράφου – blogger Lianne van Veen, στο πλαίσιο της προωθητικής δράσης '100 Ολλανδοί bloggers @ 100 ελληνικούς προορισμούς', που το Γραφείο ΕΟΤ Κάτω Χωρών διοργάνωσε για μεγιστοποίηση της προβολής της Ελλάδας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, σε συνεργασία με τον T.O. TUI.

Ένα ρεπορτάζ-ύμνος για το νησί της Σκιάθου, το τουριστικό της προϊόν και τα ενδιαφέροντα που προσφέρει στον επισκέπτη, ήταν το επιστέγασμα της φιλοξενίας που παρείχε η Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου, στη δημοσιογράφο – blogger Lianne van Veen. Η κα van Veen παρέμεινε στο νησί από τις 23 έως τις 30 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της προωθητικής δράσης “100 Ολλανδοί bloggers @ 100 ελληνικούς προορισμούς”, που το Γραφείο ΕΟΤ Κάτω Χωρών και προσωπικά η διευθύντρια ΕΟΤ Κάτω Χωρών κα Ελένη Σκαρβέλη διοργάνωσε για μεγιστοποίηση της προβολής της Ελλάδας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, σε συνεργασία με τον T.O. TUI, που προσέφερε τα αεροπορικά εισιτήρια στους συμμετέχοντες.

Όπως δήλωσε η κα Σκαρβέλη, “η δράση είχε σκοπό να πολλαπλασιάσει τους θετικούς διαμορφωτές κοινής γνώμης (influencers) με αγωγό τα Μέσα Κοινωνικής δικτύωσης. Όλο το υλικό των bloggers θα αναρτάται στο προσωπικό τους ιστολόγιο και στην ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε για την υποστήριξη της δράσης Ilovegriekenland.nl, η οποία θα έχει τη μορφή ενός μοντέρνου και επίκαιρου οδηγού για την Ελλάδα με 100 προορισμούς. Θεωρούμε ότι η συγκεκριμένη προβολή σε συνδυασμό και με τα θετικά αποτελέσματα από το ταξίδι των Ολλανδών ταξιδιωτικών πρακτόρων που επίσης επισκέφθηκαν τη Σκιάθο θα μεγιστοποιήσει τα οφέλη για το νησί”.

Η blogger, είχε επιλεγεί με βάση το προφίλ του blog που διαθέτει, συμβάλλοντας στην ευρύτερη προβολή των ελληνικών προορισμών στο ολλανδικό κοινό. Η κα Lianne van Veen, διαχειρίζεται το δημοφιλές blog www.travel.blog.nl, με 25.000 μοναδικούς επισκέπτες ανά μήνα, και συνεργάζεται επίσης και με το αντίστοιχα δημοφιλές blog www.hotel.blog.nl.

Ακόμη, η Mouzenidis Travel παρουσιάζει στο κοινό της Ρωσίας το ελληνικό νησί της Σκιάθου ως ένα από τα τα 7 ομορφότερα νησιά της Ελλάδος. Με πρωτοβουλία της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου και την εταιρεία συμβούλων MTC Group, τετραμελές κινηματογραφικό συνεργείο της Mouzenidis Travel φιλοξενήθηκε και ξεναγήθηκε στη Σκιάθο για την παραγωγή και ολοκλήρωση του video – ντοκιμαντέρ, το οποίο προβάλλεται σε όλη τη Ρωσία αναδεικνύοντας τη Σκιάθο ως ένα από τα πιο ζωντανά νησιά του αρχιπελάγους των Βορείων Σποράδων και να  συγκαταλέγεται στους 7 καλύτερους προορισμούς της Ελλάδας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024