Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Online booking

Συμφωνία της TripAdvisor με την Expedia για κρατήσεις instant booking

Τατιάνα Ρόκου - 21 Δεκέμβριος 2016, 10:46

Το Instant Booking επιτρέπει στους χρήστες να αναζητούν και επιλέγουν ένα ξενοδοχείο βάσει μετα-αναζήτησης, αλλά να διασφαλίζουν την κράτηση on-site.


Η TripAdvisor ανακοίνωσε ότι προχώρησε σε συμφωνία με την Expedia, σχετικά με την πρόσθεση λίστας ξενοδοχείων από επιλεγμένα εμπορικά σήματα της Expedia στην πλατφόρμα instant booking που διαθέτει. Σε αρχικό στάδιο, λίστα με επιλεγμένα ξενοδοχεία της Expedia θα διατίθενται για instant booking στην αμερικανική ιστοσελίδα της TripAdvisor.

Το instant booking της TripAdvisor δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες απλά να πατήσουν στην επιλογή “Book Now” για να κάνουν κράτηση σε ένα ξενοδοχείο, είτε μέσω του ίδιου του ξενοδοχείου είτε μέσω ΟΤΑ. Τόσο η συναλλαγή όσο και η εξυπηρέτηση πελατών διαχειρίζονται από τον συνεργάτη.

“Προσθέτοντας την Expedia στην πλατφόρμα instant booking συμπληρώνει πολύ καλά την ήδξη υπάρχουσα λίστα ξενοδοχείων της TripAdvisor και βοηθά τους χρήστες να προβούν σε αγορές σε τιμές προσφοράς”, δήλωσε ο Robin Ingle, ανώτερος πρόεδρος Διεθνών Πωλήσεων της TripAdvisor.

“Με αυτήν τη νέα συμφωνία, μας ενδιαφέρει να δούμε πώς μπορούμε να οδηγήσουμε περισσότερους πελάτες στο προϊόν και να βελτιώσουμε την εμπειρία των πελατών για κρατήσεις instant booking που πραγματοποιούν”, ανέφερε ο Aaron Price, ανώτερος αντιπρόεδρος Διεθνούς Μάρκετινγκ της Expedia, Inc.

Η TripAdvisor αναφέρει ότι αυτήν τη στιγμή υπάρχουν 70 συνεργάτες στην πρωτοβουλία Instant Booking, συμπεριλαμβανομένου ενός αριθμού και άλλων OTAs (π.χ. η GetARoom) και κάποιων μεγάλων ξενοδοχειακών αλυσίδων, όπως η Marriott, η Accor, η Best Western και η Wyndham Worldwide.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top