Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΗ Κύπρος στο Top5 των χειμερινών προορισμών για τους Βρετανούς
Κύπρος

Η Κύπρος στο Top5 των χειμερινών προορισμών για τους Βρετανούς

Η Τενερίφη βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων των Βρετανών τουριστών για τις φετινές γιορτές. Η Κύπρος καταλαμβάνει την πέμπτη θέση στο top5 των πιο δημοφιλών προορισμών τα φετινά Χριστούγεννα.

Σύμφωνα με στοιχεία κρατήσεων από τον βρετανικό, εξειδικευμένο OTA για παραθαλάσσιους προορισμούς On the Beach αποκαλύπτεται ότι οι πιο δημοφιλείς προορισμοί για τους Βρετανούς αυτά τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά είναι ηλιόλουστοι, με την Τενερίφη να βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων.

Επίσης, τα Κανάρια Νησιά Lanzarote, Fuerteventura και Gran Canaria αποδεικνύονται εξίσου δημοφιλή για τους Βρετανους που αναζητούν να περάσουν τις φετινές χριστουγεννιάτικες διακοπές τους στον ήλιο. Αλλά και η ηπειρωτική Ισπανία φαίνεται να προσελκύει πλήθη τουριστών.

Η πάντα δημοφιλής περιοχή της Πορτογαλίας Algarve βρίσκεται στην τρίτη θέση των πιο δημοφιλών προορισμών τα φετινά Χριστούγεννα, ακολουθούμενη από τη Μάλτα και την Κύπρο.

Το top5
1. Κανάρια Νησιά
2. Ηπειρωτική Ισπανία
3. Algarve (Πορτογαλία)
4. Μάλτα
5. Κύπρος

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024