Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΕορταστική εκδήλωση για τα 25 χρόνια παρουσίας της Karcher στην Ελλάδα
Εξοπλισμός

Εορταστική εκδήλωση για τα 25 χρόνια παρουσίας της Karcher στην Ελλάδα

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του εποπτικού συμβουλίου κ. Johannes Karcher και ο αντιπρόεδρος και αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου Karcher κ. Markus Asch.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 25 δημιουργικών χρόνων παρουσίας στην Ελλάδα, η εταιρεία Karcher πραγματοποίησε εκδήλωση για όλους τους φίλους και συνεργάτες της.

Την εκδήλωση, που έλαβε χώρα την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στις νέες εγκαταστάσεις στη Μεταμόρφωση, κατ’αρχάς, τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του εποπτικού συμβουλίου κ. Johannes Karcher και ο αντιπρόεδρος και αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου Karcher κ. Markus Asch. Στον χαιρετισμό τους εξέφρασαν με ιδιαίτερα θερμά λόγια την ικανοποίησή τους για τη δυναμική παρουσία της Karcher όλα αυτά τα χρόνια στην Ελλάδα, αλλά και την αισιοδοξία τους για την περαιτέρω πορεία της, δίνοντας έμφαση στον ανθρώπινο παράγοντα και τις ανθρώπινες αξίες όπου στηρίζεται κάθε της δραστηριότητα. Τη σκυτάλη στη συνέχεια πήρε ο κ. Λάζαρος Φραντζής, διευθύνων σύμβουλος της Karcher Ελλάδας, o οποίος, αφού αποτύπωσε με μία σύντομη αναδρομή τις καλές αλλά και τις δύσκολες στιγμές της εταιρείας στη διάρκεια των 25 αυτών ετών, εξέφρασε μέσω ενός στίχου του Ελύτη – με τον πιο σαφή τρόπο – τη νοοτροπία που κάνει την Karcher στην Ελλάδα, αλλά και σε όλο τον κόσμο, ξεχωριστή: “Την Άνοιξη αν δεν τη βρεις, τη φτιάχνεις”.

“Οι συνεργάτες και πελάτες της Karcher, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και του επιχειρηματικού κόσμου, με τη σχεδόν καθολική ανταπόκρισή τους στην πρόσκληση της εταιρείας, αλλά και τα θερμά τους λόγια, επιβεβαίωσαν για μία ακόμα φορά ότι η αίσθηση της ‘οικογένειας Karcher’ που διέπει την επιχειρηματική μας δραστηριότητα δεν είναι σχήμα λόγου, είναι πραγματικότητα. Τους ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας για την τιμή που μας κάνουν”, αναφέρει η εταιρεία.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024