Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςH Jet2 ξεκινά πτήσεις σε Αντάλια, Νταλαμάν, Σπλιτ και Κέρκυρα
Αερομεταφορές

H Jet2 ξεκινά πτήσεις σε Αντάλια, Νταλαμάν, Σπλιτ και Κέρκυρα

Η Jet2 και η Jet2Holidays ανακοίνωσαν 4 νέους προορισμούς από το αεροδρόμιο του Stansted για το 2017 προς Αντάλια, Νταλαμάν, Σπλιτ, και Κέρκυρα φτάνοντας έτσι τους 25 προορισμούς που θα πετά η εταιρεία.

Χρησιμοποιώντας ένα επιπλέον αεροσκάφος τύπου Boeing 737, η Jet2 ανακοίνωσε ότι ξεκινά από τη νέα τουριστική περίοδο πτήσεις από το αεροδρόμιο του Stansted προς την Αντάλια, και το Νταλαμάν, της Τουρκίας, το Σπλιτ της Κροατίας και την Κέρκυρα. Έτσι η εταιρεία θα κάνει πτήσεις με 7 αεροσκάφη το 2017 καλύπτοντας 25 προορισμούς σε όλη την Ευρώπη. Οι πτήσεις προς τους νέους προορισμούς θα είναι δυο φορές την εβδομάδα, ενώ για την Κέρκυρα είναι κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, για τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο, και Σεπτέμβριο. 
 

 
Επίσης, η Η Jet2 και η Jet2Holidays ανακοίνωσαν ότι θα αυξηθεί και η συχνότητα των πτήσεων για την Μαγιόρκα, τη Μενόρκα, την Κρήτη, και τη Ζάκυνθο. Οι Ελληνικοί προορισμοί θα έχουν τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα για το καλοκαίρι του 2017, ενώ η Μαγιόρκα θα φτάσει τις 10 πτήσεις την εβδομάδα. Για την Κρήτη θα μπει μια επιπλέον πτήση κάθε Σάββατο, ενώ για την Ζάκυνθο δύο επιπλέον πτήσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή. 
 
Συνολικά, η Jet2 θα προσθέσει 875.000 θέσεις από το αεροδρόμιο του Stansted, μια αύξηση κατά 8% από την αρχική της φιλοδοξία. Ο αερομεταφορέας θα προσφέρει 96 εβδομαδιαίες πτήσεις από το Stansted, όπου ο ανταγωνισμός του είναι κυρίως από τις προγραμματισμένες πτήσεις χαμηλού κόστους και από τις πτήσεις της Thomas Cook και της Tui, οι οποίες χρησιμοποιούν το αεροδρόμιο αυτό ως βάση για δύο αεροπλάνα τους μικρών αποστάσεων.
 
Ο Steve Heapy, διευθύνων σύμβουλος της Jet2.com και Jet2holidays, δήλωσε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι από την ανταπόκριση του κοινού στις πτήσεις μας από το αεροδρόμιο Stansted του Λονδίνου, με την βραβευμένη αεροπορική εταιρεία μας και το φανταστικό πακέτο διακοπών της Jet2 Holidays έχουμε τεράστια απήχηση σ τους πελάτες μας στα νότια της Αγγλίας.”
 

 
Το Stansted θα γίνει η ένατη βάση της αεροπορικής εταιρείας Jet2 όταν θα ξεκινήσουν οι πτήσεις και θα σηματοδοτεί την πρώτη φορά που η Jet2 Holidays θα λειτουργήσει από τα νότιο-ανατολικά. Από το Σεπτέμβριο η Jet2.com έχει ξεκινήσει να παραλαμβάνει σταδιακά 30 νέα αεροπλάνα τύπου Boeing 737, των οποίων η παραλαβή θα ολοκληρωθεί το 2018. Τα νέα αυτά αεροσκάφη θα αντικαταστήσουν τον παλαιότερο της στόλο.
 
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024