Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΒιβλιογραφίαΑνταγωνιστικότητα με Διοίκηση Ολικής Ποιότητας

Ανταγωνιστικότητα με Διοίκηση Ολικής Ποιότητας

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο `Ανταγωνιστικότητα με Διοίκηση Ολικής Ποιότητας` από τις εκδόσεις Interbooks του καθηγητή του Πανεπιστημίου Πειραιώς κ. Κώστα Δερβιτσιώτη. Ο κ. Δερβιτσιώτης ήταν ο ιδρυτής και διευθυντής […]

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο `Ανταγωνιστικότητα με Διοίκηση Ολικής Ποιότητας` από τις εκδόσεις Interbooks<.> του καθηγητή<...> του Πανεπιστημίου Πειραιώς κ. Κώστα Δερβιτσιώτη. Ο κ. Δερβιτσιώτης ήταν ο ιδρυτής και διευθυντής του πρώτου στην Ελλάδα εξειδικευμένου στην διοίκηση ολικής ποιότητας Ευρωπαϊκού μεταπτυχιακού προγράμματος στο Πανεπιστήμιο Πειραιά από το 1994 μέχρι το 2000.

Η πρώτη έκδοση του βιβλίου είχε γίνει το 1993, ενώ η παρούσα δεύτερη έκδοση έχει στόχο να παρουσιάσει τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στην διοίκηση Ολικής Ποιότητας, να συμπληρώσει την προηγούμενη με νέα θέματα και να περιγράψει με μεγαλύτερη λεπτομέρεια τη σχετική μεθοδολογία.

Το βιβλίο είναι χωρισμένο σε τέσσερα μέρη. Στο πρώτο παρουσιάζεται η Διοίκηση Ολικής Ποιότητας ως ο νέος τρόπος διοίκησης και δίνεται βάρος στο ανθρώπινο δυναμικό, την ποιότητα της εξυπηρέτησης, των ειδών και των προμηθειών, και επιχειρείται μια οικονομική ανάλυση για την ποιότητα. Στο δεύτερο μέρος παρουσιάζεται η τριλογία του Juran, σχεδιασμός – έλεγχος – βελτίωση ποιότητας, ενώ στο τρίτο παρουσιάζονται οι τεχνικές της διοίκησης ποιότητας. Τέλος, το τέταρτο μέρος είναι αφιερωμένο στις γενικές προσεγγίσεις για βελτιώσεις παρουσιάζοντας το benchmarking, την μέθοδο Ανάπτυξης Ποιότητας, την πιστοποίηση της ποιότητας με το Σύστημα ISO – 9000, και τα διάφορα βραβεία ποιότητας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024