Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΠροσφορές στη Βρετανική αγορά από το Manos UK για διακοπές στη Μεσόγειο

Προσφορές στη Βρετανική αγορά από το Manos UK για διακοπές στη Μεσόγειο

Ο εξειδικευμένος τουριστικός πράκτορας Manos UK, που ανήκει στην εταιρία Panorama Holidays, του ομίλου Airtours UKLG, ξεκίνησε πρόσφατα να προσφέρει μειωμένες τιμές στην αγορά της Μεγάλης Βρετανίας και για πρώτη […]

Ο εξειδικευμένος τουριστικός πράκτορας Manos<.> UK, που ανήκει στην εταιρία Panorama Holidays, του ομίλου<...> Airtours UKLG, ξεκίνησε πρόσφατα να προσφέρει μειωμένες τιμές στην αγορά της Μεγάλης Βρετανίας και για πρώτη φορά το σύστημα seat-only για την Ελλάδα, την Κύπρο, την Τουρκία, και την Πορτογαλία.

Η εταιρία Manos UK, που ήταν ελληνικών συμφερόντων και εξειδικευμένος πράκτορας για την Ελλάδα, πωλήθηκε στην Airtours και ενσωματώθηκε στην Panorama, μια εταιρία που έχει εξειδικεύεται στην Μεσόγειο και ιδίως στην Τυνησία και την Αίγυπτο.

Η Panorama για πρώτη φορά φέτος επεκτάθηκε στην Ιταλία, κυκλοφορώντας μια νέα μπροσούρα αφιερωμένη σε αυτή την χώρα. Η μπροσούρα είναι 56 σελίδες και παρουσιάζει την περιοχή της Νάπολης, την Σικελία, την λίμνη Γκάρντα, και city breaks για την Βερόνα και την Ρώμη.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024