Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΊδρυση 'Δεξαμενής Σκέψης Τουρισμού' στην Κύπρο
Κύπρος

Ίδρυση 'Δεξαμενής Σκέψης Τουρισμού' στην Κύπρο

Η επιτροπή της Δεξαμενής Σκέψης για τον Τουρισμό ως σκοπό και στόχο θα έχει να παρακολουθεί, να ελέγχει, να εισηγείται να καθοδηγεί για οποιονδήποτε θέμα που έχει σχέση με τον τουρισμό στο αρμόδιο υπουργείο τις σκέψεις / ιδέες της.

Το επαγγελματικό σώμα Δεξαμενής Σκέψης για τον Τουρισμό ιδρύεται από άτομα που ασχολούνται με τα δρώμενα του τουρισμού για χρόνια.

Η επιτροπή της Δεξαμενής Σκέψης για τον Τουρισμό ως σκοπό και στόχο θα έχει να παρακολουθεί, να ελέγχει, να εισηγείται να καθοδηγεί για οποιονδήποτε θέμα που έχει σχέση με τον τουρισμό στο αρμόδιο υπουργείο τις σκέψεις / ιδέες της. Επιπρόσθετα, θα εμπλέκεται σε θέματα που αφορούν στον τουρισμό -αρνητικά και θετικά- και θα διαβουλεύεται με εισηγήσεις στους αρμόδιους όπου υπάρχουν στη βιομηχανία της φιλοξενίας και του τουρισμού, καθώς επίσης και με τους στρατηγικούς πυλώνες ανάπτυξης του τουρισμού σε όλες τις ειδικότητες του.   

Οι επαγγελματικοί σύνδεσμοι μπορούν αν συμμετέχουν με μέλος τους που θα τους αντιπροσωπεύει στη Δεξαμενή Σκέψη του Τουρισμού. Ο εκπρόσωπος του κάθε συνδέσμου θα τον αντιπροσωπεύει στις συνεδριάσεις της επιτροπής, οι οποίες θα διεξάγονται κάθε μήνα σε διαφορετική πόλη.

“Πρωταγωνιστής” της νέας ιδέας είναι ο εμπειρογνώμων του τουρισμού κ. Μιχάλης Δημοσθένους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024