Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΠροβολή της Ελλάδας μέσω της νέας διαφήμισης του iPhone
Προβολή προορισμού

Προβολή της Ελλάδας μέσω της νέας διαφήμισης του iPhone

Ο τίτλος του βίντεο που έχει αναρτηθεί στο κανάλι της Apple στο youtube είναι 'Take mine' και έχει γυριστεί σε ελληνικό χωριό. Το βίντεο έχει, μέχρι αυτήν τη στιγμή, 2.003.309 views.

Το νέο διαφημιστικό σποτ της Apple για το νέο iPhone 7 plus κάνει την καλύτερη διαφήμιση για την Ελλάδα, προβάλλοντας μοναδικές ομορφιές της χώρας μας, αλλά και χαρακτηριστικές φιγούρες της ελληνικής περιφέρειας. Η διαφήμιση έχει γυριστεί σε ελληνικό χωριό  και στην ελληνική γλώσσα, με χρήση υποτίτλων στα αγγλικά.

Ο τίτλος του βίντεο που έχει αναρτηθεί στο κανάλι της Apple στο Υoutube είναι “Take mine” και σκοπός της διαφήμισης είναι να δείξει τις δυνατότητες της κάμερας του κινητού, με τα εκπληκτικά πορτρέτα που τραβάει.

Η ιστορία του βίντεο: Μια νεαρή κοπέλα επισκέπτεται τη γιαγιά της, που ζει σε κάποιο ελληνικό νησί, και την βγάζει φωτογραφία με το νέο της τηλέφωνο. Η γιαγιά ενθουσιάζεται με το πορτρέτο και σύντομα τα νέα… διαδίδονται και όλο το χωριό ζητά κι αυτό μια φωτογραφία.

Η συγκεκριμένη διαφήμιση που έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου, ετοιμάστηκε για να βγει στον “αέρα” κατά τη διάρκεια της φετινής τελετής απονομής των Χρυσών Σφαιρών, του δεύτερου σημαντικότερου βραβείου του αμερικανικού κινηματογράφου μετά τα Όσκαρ.

Η τελετή έλαβε χώρα την Κυριακή το βράδι (ώρα ΗΠΑ) και από Δευτέρα παίζει στα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα του πλανήτη, προσφέροντας μία άνευ προηγουμένου προβολή για τον ελληνικό τουρισμό παγκοσμίως.

Το βίντεο έχει μέχρι αυτήν τη στιγμή 2.003.309 views.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024