Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Περιφέρεια

Δήμος Κω: "Η Κως ξανακερδίζει την ολλανδική τουριστική αγορά'

Βίκυ Καραντζαβέλου - 16 Ιανουάριος 2017, 14:58

Σε ειδική εκδήλωση, με καλεσμένους Ολλανδούς δημοσιογράφους, παρουσιάστηκαν γεύσεις από την τοπική γαστρονομία ενώ έγινε και παρουσίαση των ποδηλατικών διαδρομών με ειδικό έντυπο που εξέδωσε ο Δήμος Κω.


Η ισχυρή παρουσία της Κω στη διεθνή τουριστική έκθεση της Ουτρέχτης Vakantiebeurs (11-15 Ιανουαρίου), αλλά και τα στοιχεία των προκρατήσεων για το 2017 από την Ολλανδία, αποτυπώνουν τη δυναμική του νησιού, ως τουριστικού προορισμού.

Στην έκθεση  βρέθηκε ο αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Ηλίας Σιφάκης, ο οποίος είχε αλλεπάλληλες επαφές και συναντήσεις με Tour Operators και παράγοντες της ολλανδικής τουριστικής αγοράς αλλά και ΜΜΕ.Ενεργοί συμπαραστάτες σε αυτήν την προσπάθεια του Δήμου Κω είναι η Ένωση Ξενοδόχων Κω, το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και του “Ασκληπιού” με τη συμμετοχή των σεφ Μιχάλη Ποταμούση και Δημήτρη Κουλλιά.

Σε ειδική εκδήλωση, με καλεσμένους Ολλανδούς δημοσιογράφους, παρουσιάστηκαν γεύσεις από την τοπική γαστρονομία ενώ έγινε και παρουσίαση των ποδηλατικών διαδρομών με ειδικό έντυπο που εξέδωσε ο Δήμος.

Το μήνυμα που πέρασε η αντιπροσωπεία του νησιού είναι ότι η Κως είναι ένας ασφαλής προορισμός, αφού στην κορυφή των προτεραιοτήτων και των επιλογών των Ολλανδών τουριστών είναι το ζήτημα της ασφάλειας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top