Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΔήμος Κω: "Η Κως ξανακερδίζει την ολλανδική τουριστική αγορά'
Περιφέρεια

Δήμος Κω: "Η Κως ξανακερδίζει την ολλανδική τουριστική αγορά'

Σε ειδική εκδήλωση, με καλεσμένους Ολλανδούς δημοσιογράφους, παρουσιάστηκαν γεύσεις από την τοπική γαστρονομία ενώ έγινε και παρουσίαση των ποδηλατικών διαδρομών με ειδικό έντυπο που εξέδωσε ο Δήμος Κω.

Η ισχυρή παρουσία της Κω στη διεθνή τουριστική έκθεση της Ουτρέχτης Vakantiebeurs (11-15 Ιανουαρίου), αλλά και τα στοιχεία των προκρατήσεων για το 2017 από την Ολλανδία, αποτυπώνουν τη δυναμική του νησιού, ως τουριστικού προορισμού.

Στην έκθεση  βρέθηκε ο αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Ηλίας Σιφάκης, ο οποίος είχε αλλεπάλληλες επαφές και συναντήσεις με Tour Operators και παράγοντες της ολλανδικής τουριστικής αγοράς αλλά και ΜΜΕ.

Ενεργοί συμπαραστάτες σε αυτήν την προσπάθεια του Δήμου Κω είναι η Ένωση Ξενοδόχων Κω, το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και του “Ασκληπιού” με τη συμμετοχή των σεφ Μιχάλη Ποταμούση και Δημήτρη Κουλλιά.

Σε ειδική εκδήλωση, με καλεσμένους Ολλανδούς δημοσιογράφους, παρουσιάστηκαν γεύσεις από την τοπική γαστρονομία ενώ έγινε και παρουσίαση των ποδηλατικών διαδρομών με ειδικό έντυπο που εξέδωσε ο Δήμος.

Το μήνυμα που πέρασε η αντιπροσωπεία του νησιού είναι ότι η Κως είναι ένας ασφαλής προορισμός, αφού στην κορυφή των προτεραιοτήτων και των επιλογών των Ολλανδών τουριστών είναι το ζήτημα της ασφάλειας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024