Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τεχνολογία

Η κινεζική Shiji ανακοίνωσε την απόκτηση της ReviewPro

Θοδωρής Κουμέλης - 17 Ιανουάριος 2017, 15:36

Η Shiji ανακοίνωσε την απόκτηση της πλειοψηφίας των μετοχών της ReviewPro. Οι ιδρυτές και η ομάδα του μάνατζμεντ της δεύτερης θα συνεχίσουν κανονικά να ηγούνται της ReviewPro, καθώς αυτή εξελίσσει το συνολικό σχέδιο ανάπτυξης της και της ανάπτυξης των νέων προϊόντων και υπηρεσιών της.


Η Shiji ανακοίνωσε την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ReviewPro, της κορυφαίας εταιρείας παροχής δεδομένων και ξενοδοχειακών λύσεων μέσω cloud. Η επένδυση έγινε από τη Shiji (Hong Kong) Limited, θυγατρική της Shiji.

Από την έναρξη της δραστηριότητάς της τον Σεπτέμβριο του 2009, η ReviewPro έχει εξελιχθεί από μια απλή start-up εφαρμογή, σε μια από τις πιο ταχέως αναπτυσσόμενες εταιρείες στον τομέα της ξενοδοχειακής τεχνολογίας παγκοσμίως. Σήμερα, η εταιρεία έχει περισσότερα από 30.000 ξενοδοχεία στο πελατολόγιό της, συμπεριλαμβανομένων ονομάτων όπως Meliá Hotels International, The Ascott Limited, Kempinski, Red Lion Hotels και citizenM.Οι ιδρυτές και η ομάδα μάνατζμεντ της ReviewPro θα συνεχίσουν κανονικά να ηγούνται της εταιρείας, καθώς αυτή θα εξελίσσει το συνολικό σχέδιο ανάπτυξης της και της ανάπτυξης των νέων προϊόντων και υπηρεσιών της. Μεταξύ των διαθέσιμων εργαλείων της εταιρείας συμπεριλαμβάνονται τα “Online Reputation Management (ORM)” και “Guest Satisfaction Surveys (GSS)”, που επιτρέπουν στους ξενοδόχους να αυξήσουν τόσο την ικανοποίηση των πελατών τους αλλά και τα έσοδά τους.

“Είμαι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσω την ReviewPro στην ‘οικογένεια’ της Shiji”, δήλωσε ο πρόεδρος της Shiji, Li Zhongchu. “Η ReviewPro είναι μια σημαντική προσθήκη στη στρατηγική μας ‘Go Platform and Global’. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την ομάδα της ReviewPro καθώς συνεχίζουμε τη δέσμευσή μας για τη διεθνή επέκταση μας, προσφέροντας στην ξενοδοχειακή βιομηχανία κορυφαία προϊόντα, τεχνολογίες και υπηρεσίες”.

Ο Kevin King, COO της Shiji σχολίασε: “Η ReviewPro στοχεύει στην ενδυνάμωση των πελατών της, ώστε να μπορούν να γνωρίζουν τους επισκέπτες τους καλύτερα, παρέχοντάς τους ευκαιρίες για να πάρουν έξυπνες αποφάσεις. Ο στόχος αυτός συμβαδίζει πλήρως με την αποστολή της Shiji και ανυπομονούμε στη σημαντική συμβολή της ReviewPro στα σχέδια ανάπτυξής μας”.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε μέρος μιας από τις κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας ξενοδοχειακής τεχολογίας του κόσμου”, δήλωσε ο RJ Friedlander, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της ReviewPro. “Το όραμά τους, η στρατηγική και η εμπειρία τους θα μας βοηθήσουν να αναβαθμίσουμε τη ReviewPro, καθώς συνεχίζουμε να επεκτεινόμαστε γεωγραφικά και να εξαπλώνουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top