Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Έκπτωση στους ναύλους της Emirates για online αγορά εισιτηρίων με Mastercard

Βίκυ Καραντζαβέλου - 23 Ιανουάριος 2017, 09:25

Για αγορά online εισιτηρίου με πτήσεις της Emirates από τις 16 Ιανουαρίου έως και τις 16 Φεβρουαρίου, για ταξίδια από 16 Ιανουαρίου έως και 30 Ιουνίου, έκπτωση στους ετήσιους ναύλους και τους ναύλους προσφοράς, στην Οικονομική και Διακεκριμένη Θέση.


Η Mastercard συνεργάζεται με την Emirates και δίνει τη δυνατότητα για ταξίδια σε ολόκληρο τον κόσμο, προσφέροντας έκπτωση στα εισιτήρια.

Για αγορά online εισιτηρίου, με οποιαδήποτε κάρτα Mastercard (χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη) για οποιονδήποτε προορισμό της Emirates, από τις 16 Ιανουαρίου έως και τις 16 Φεβρουαρίου, στο emirates.com/gr/mastercard, για ταξίδια από 16 Ιανουαρίου έως και 30 Ιουνίου, και 15% έκπτωση στους ετήσιους ναύλους και 10% έκπτωση στους ναύλους προσφοράς, στην Οικονομική και Διακεκριμένη Θέση.

Η κα Ιωάννα Μίγγου, Marketing Manager της Mastercard για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, δήλωσε σχετικά: “Πιστοί στη φιλοσοφία μας να προσφέρουμε στους κατόχους καρτών Mastercard νέες εμπειρίες ανεκτίμητης αξίας, συνεργαζόμαστε με την Emirates, μία από τις κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες παγκοσμίως, και τους φέρνουμε πιο κοντά σε μοναδικούς προορισμούς σε όλο τον κόσμο”.

H Reema Al Marzooqi, Area Manager της Emirates για Ελλάδα και Αλβανία δήλωσε επίσης: “Στην Emirates αναζητάμε πάντα νέους τρόπους να προσφέρουμε στους επιβάτες μας διευρυμένες επιλογές σε καινοτόμα προϊόντα. Η συνεργασία μας με τη Mastercard θέτει νέους στόχους στην ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας και συνάδει με τη συνεχή μας δέσμευση στο να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας”.

Από την προσφορά εξαιρούνται οι προορισμοί στις ΗΠΑ, τη Λάρνακα (Κύπρος) και Guangzhou (Κίνα).


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...












* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top