Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΈκπτωση στους ναύλους της Emirates για online αγορά εισιτηρίων με Mastercard
Αεροπορικές εταιρείες

Έκπτωση στους ναύλους της Emirates για online αγορά εισιτηρίων με Mastercard

Για αγορά online εισιτηρίου με πτήσεις της Emirates από τις 16 Ιανουαρίου έως και τις 16 Φεβρουαρίου, για ταξίδια από 16 Ιανουαρίου έως και 30 Ιουνίου, έκπτωση στους ετήσιους ναύλους και τους ναύλους προσφοράς, στην Οικονομική και Διακεκριμένη Θέση.

Η Mastercard συνεργάζεται με την Emirates και δίνει τη δυνατότητα για ταξίδια σε ολόκληρο τον κόσμο, προσφέροντας έκπτωση στα εισιτήρια.

Για αγορά online εισιτηρίου, με οποιαδήποτε κάρτα Mastercard (χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη) για οποιονδήποτε προορισμό της Emirates, από τις 16 Ιανουαρίου έως και τις 16 Φεβρουαρίου, στο emirates.com/gr/mastercard, για ταξίδια από 16 Ιανουαρίου έως και 30 Ιουνίου, και 15% έκπτωση στους ετήσιους ναύλους και 10% έκπτωση στους ναύλους προσφοράς, στην Οικονομική και Διακεκριμένη Θέση.

Η κα Ιωάννα Μίγγου, Marketing Manager της Mastercard για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, δήλωσε σχετικά: “Πιστοί στη φιλοσοφία μας να προσφέρουμε στους κατόχους καρτών Mastercard νέες εμπειρίες ανεκτίμητης αξίας, συνεργαζόμαστε με την Emirates, μία από τις κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες παγκοσμίως, και τους φέρνουμε πιο κοντά σε μοναδικούς προορισμούς σε όλο τον κόσμο”.

H Reema Al Marzooqi, Area Manager της Emirates για Ελλάδα και Αλβανία δήλωσε επίσης: “Στην Emirates αναζητάμε πάντα νέους τρόπους να προσφέρουμε στους επιβάτες μας διευρυμένες επιλογές σε καινοτόμα προϊόντα. Η συνεργασία μας με τη Mastercard θέτει νέους στόχους στην ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας και συνάδει με τη συνεχή μας δέσμευση στο να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας”.

Από την προσφορά εξαιρούνται οι προορισμοί στις ΗΠΑ, τη Λάρνακα (Κύπρος) και Guangzhou (Κίνα).

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024