Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΝέα ταξιδιωτική οδηγία για την Τουρκία από το State Department
Ταξιδωτική Οδηγία

Νέα ταξιδιωτική οδηγία για την Τουρκία από το State Department

Το State Department ανακοίνωσε ότι κρατά σε ισχύ την οδηγία για προσωρινή απομάκρυνση των οικογενειών των υπαλλήλων που υπηρετούν στο Γενικό Προξενείο της Κωνσταντινούπολης, λόγω πληροφοριών ότι εξτρεμιστικές οργανώσεις σχεδιάζουν επιθέσεις έναντι αμερικανικών στόχων.

Νέα ταξιδιωτική οδηγία για την Τουρκία εξέδωσε το State Department. Η Ουάσιγκτον καλεί τους Αμερικανούς πολίτες να “σκεφτούν προσεκτικά την ανάγκη να ταξιδεύσουν στην Τουρκία αυτό το διάστημα”, ενώ παράλληλα τους ζητά να “αποφύγουν επισκέψεις στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας λόγων της συνεχιζόμενης τρομοκρατικής απειλής”. Η τελευταία Οδηγία αντικαθιστά την προηγούμενη, με ημερομηνία 29 Οκτωβρίου 2016.

Περισσότεροι από 300 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους την τελευταία διετία σε τρομοκρατικά χτυπήματα στην Τουρκία, με κυριότερους στόχους την Κωνσταντινούπολη, την Άγκυρα και τις κουρδικές περιοχές στα νοτιοανατολικά.

Παράλληλα, το State Department ανακοίνωσε ότι κρατά σε ισχύ την οδηγία για προσωρινή απομάκρυνση των οικογενειών των υπαλλήλων που υπηρετούν στο Γενικό Προξενείο της Κωνσταντινούπολης, λόγω πληροφοριών ότι εξτρεμιστικές οργανώσεις σχεδιάζουν επιθέσεις έναντι αμερικανικών στόχων.

Επίσης, όλοι υπάλληλοι της αμερικανικής κυβέρνησης που σχεδιάζουν να μεταβούν στην Πόλη χρειάζονται πρώτα την άδεια του υπουργείου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024