Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ταξιδωτική Οδηγία

Νέα ταξιδιωτική οδηγία για την Τουρκία από το State Department

Βίκυ Καραντζαβέλου - 26 January 2017, 14:39

Το State Department ανακοίνωσε ότι κρατά σε ισχύ την οδηγία για προσωρινή απομάκρυνση των οικογενειών των υπαλλήλων που υπηρετούν στο Γενικό Προξενείο της Κωνσταντινούπολης, λόγω πληροφοριών ότι εξτρεμιστικές οργανώσεις σχεδιάζουν επιθέσεις έναντι αμερικανικών στόχων.


Νέα ταξιδιωτική οδηγία για την Τουρκία εξέδωσε το State Department. Η Ουάσιγκτον καλεί τους Αμερικανούς πολίτες να ”σκεφτούν προσεκτικά την ανάγκη να ταξιδεύσουν στην Τουρκία αυτό το διάστημα”, ενώ παράλληλα τους ζητά να ”αποφύγουν επισκέψεις στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας λόγων της συνεχιζόμενης τρομοκρατικής απειλής”. Η τελευταία Οδηγία αντικαθιστά την προηγούμενη, με ημερομηνία 29 Οκτωβρίου 2016.

Περισσότεροι από 300 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους την τελευταία διετία σε τρομοκρατικά χτυπήματα στην Τουρκία, με κυριότερους στόχους την Κωνσταντινούπολη, την Άγκυρα και τις κουρδικές περιοχές στα νοτιοανατολικά.

Παράλληλα, το State Department ανακοίνωσε ότι κρατά σε ισχύ την οδηγία για προσωρινή απομάκρυνση των οικογενειών των υπαλλήλων που υπηρετούν στο Γενικό Προξενείο της Κωνσταντινούπολης, λόγω πληροφοριών ότι εξτρεμιστικές οργανώσεις σχεδιάζουν επιθέσεις έναντι αμερικανικών στόχων.

Επίσης, όλοι υπάλληλοι της αμερικανικής κυβέρνησης που σχεδιάζουν να μεταβούν στην Πόλη χρειάζονται πρώτα την άδεια του υπουργείου.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

F & B management και cost control

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top