Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
MICE

LUX Magazine 2017 Tourism Awards: Η MTM dmc Ltd Καλύτερη Εταιρεία Conference & Event DMC σε Κύπρο & Ελλάδα

Βίκυ Καραντζαβέλου - 02 Φεβρουάριος 2017, 14:22

'Η ομάδα μας στην εταιρεία αντανακλά μια ποικιλομορφία ηλικιών, background και ικανοτήτων και αυτό είναι το μείγμα των προσωπικοτήτων και της εμπειρίας, που έχει αναγνωριστεί από τους πελάτες μας -και το θεωρούν πολύτιμο', αναφέρει ο Βασίλης Τριανταφύλλου, ιδιοκτήτης της MTM dmc Ltd.


Η MTM dmc Ltd προσφέρει πολυτελή ταξίδια σε επιλεγμένους προορισμούς της Μεσογείου. Με νέα δομή και με νέο εμπορικό σήμα από το 2002, η MTM διαθέτει 25 χρονών εμπειρία στο σχεδιασμό ταξιδιών, συνεδρίων και ταξιδιών στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Στη πρόσφατη τελετή απονομή των βραβείων LUX Magazine 2017 Tourism Awards, η εταιρεία αναδείχθηκε Καλύτερη Conference & Event DMC σε Κύπρο & Ελλάδα. Ο κ. Βασίλης Τριανταφύλλου, ιδιοκτήτης της εταιρείας παρέχει μια συνολική επισκόπηση της εταιρείας καθώς και τον τρόπο με τον οποίο στοχεύει να δημιουργήσει εμπειρίες που θα μείνουν αξέχαστες στον πελάτη.

“Στην MTM εγγυόμαστε στους επισκέπτες μας μια αυθεντική μεσογειακή εμπειρία και έχουμε δημιουργήσει τη φήμη για άριστο προϊόν από την αρχή μας, κάτι που εξασφαλίζει στον καθένα ο οποίος κάνει την κράτησή του μαζί μας ότι θα έχει μια πραγματικά εκπληκτική εμπειρία. Κατά τη διάρκεια των ετών, η MTM Incoming αναπτύχθηκε σημαντικά και έχει ανοίξει τοπικά γραφεία στη Λευκωσία, τη Λάρνακα, καθώς και γραφεια συνεργατών σε Αθήνα, Κρήτη, Σαντορίνη, Μύκονο και Ρόδο. Από αυτές τις ‘βάσεις’ προσφέρουμε τοπικές γνώσεις και υπέροχους προορισμούς. Επί του παρόντος το πελατολόγιο μας αποτελείται κυρίως από επιχειρήσεις, και είμαστε υπερήφανοι που εξυπηρετήσουμε τον καθένα ξεχωριστά με επαγγελματισμό και ακεραιότητα”.

Έχοντας εμπειρία πολλών ετών ο κ. Τριανταφύλλου κατανοεί ότι η τουριστική βιομηχανία έχει αλλάξει σημαντικά και οι πελάτες έχουν πλέον πολύ περισσότερες γνώσεις στο τι να περιμένουν από τους παρόχους υπηρεσιών. Ως εκ τούτου, επιχειρήσεις όπως η δική του, χρειάζεται να διασφαλίσουν ότι παρέχουν πολύ πιο ποιοτικές υπηρεσίες σε όλους τους πελάτες. “Οι υπηρεσίες μπορεί να βαθμολογηθούν online μέσω υπηρεσιών όπως το TripAdvisor, και ως εκ τούτου είναι επιτακτική ανάγκη όλα να είναι τέλεια”,  τονίζει ο κ. Τριανταφύλλου.

“Για να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σε κάθε έναν από τους προορισμούς μας, οι εμπειρογνώμονες της MTM φέρνουν τους επισκέπτες μας στα παρασκήνια για να δημιουργήσουν μοναδικές εμπειρίες.

Ως εταιρεία είμαστε σε θέση να ερευνούμε, να ανακαλύπτουμε και να διαχειριζόμαστε τους πιο σχετικούς και εμπνευσμένους ομιλητές για να παρακινήσουν κάθε γκρουπ. Η εκτεταμένη μας εμπειρία σε αυτές τις πρακτικές σημαίνει ότι οι ομάδες μας έχουν τη δυνατότητα να γνωρίζουν ποιοι ομιλητές ταιριάζουν σε ποια γκρουπ. Η ομάδα μας στην εταιρεία αντανακλά μια ποικιλομορφία ηλικιών, background και ικανοτήτων και αυτό είναι το μείγμα των προσωπικοτήτων και της εμπειρίας, που έχει αναγνωριστεί από τους πελάτες μας -και το θεωρούν πολύτιμο.Βασικά, με την εξαιρετικά ευγενική υποδοχή του προσωπικού στο αεροδρόμιο της Αθήνας ή των ξεναγών στη Μύκονο και τη Σαντορίνη, η MTM διαθέτει ένα αξιόπιστο δίκτυο προμηθευτών σε κάθε προορισμό, που μας επιτρέπει να προσφέρουμε εμπειρίες ζωής σε κάθε επισκέπτη, ανεξαρτήτως του τι αναζητά”.

Ο κ. Τριανταφύλλου είναι ενθουσιασμένος για το μέλλον, καθώς περιγράφει τα σχέδια που έχει για την ανάπτυξη της επιχείρησης και για να συνεχίσει να οικοδομεί μια “κληρονομιά” αριστείας στην αγορά του μεσογειακού ταξιδιού -ιδιαίτερα στις περιοχές της Ελλάδα και της Κύπρου.

“Προχωρώντας προς τα εμπρός, έχουμε μια σειρά σχεδίων, για να δημιουργήσουμε συμμαχίες στην αεροπορική και ταξιδιωτική αγορά, προκειμένου να αναπτυχθούν και να προσφέρουν νέες υπηρεσίες στους πελάτες μας. Περιμένουμε αυτές τις ευκαιρίες και είμαστε πρόθυμοι να παρουσιάσουμε τις τελευταίες μας εξελίξεις στους πελάτες μας στο κοντινό μέλλον”.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top