Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΣύμπραξη Μητροπολιτικού Κολλεγίου, FBMA Greece και AHLA στις πιστοποιήσεις στελεχών του τουρισμού
Τουριστική εκπαίδευση

Σύμπραξη Μητροπολιτικού Κολλεγίου, FBMA Greece και AHLA στις πιστοποιήσεις στελεχών του τουρισμού

Καθοριστικό ρόλο στην συγκεκριμένη συμφωνία διαδραματίζει ο FBMA Greece, μέσω του οποίου θα δρομολογούνται οι εν λόγω πιστοποιήσεις του AHLA στην Ελλάδα.

Μια μεγάλη συνεργασία ξεκινά για το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, την Ελληνική Ένωση Στελεχών Επισιτιστικών Επιχειρήσεων – FBMA Greece και τον American Hotel and Lodging Αssociation – AHLA από τον Φεβρουάριο.

Αφορμή της νέας αυτής σύμπραξης είναι η παροχή των εκπαιδευτικών προγραμμάτων – πιστοποιήσεων για στελέχη του τουρισμού που διαθέτει ο AHLA μέσω του εκπαιδευτικού του οργανισμού AHLEI. Καθοριστικό ρόλο στην συγκεκριμένη συμφωνία διαδραματίζει ο FBMA Greece, μέσω του οποίου θα δρομολογούνται οι εν λόγω πιστοποιήσεις του AHLA στην Ελλάδα. Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο ως ακαδημαϊκός εταίρος του FBMA θα παρέχει μαζί με την ένωση τα προγράμματα πιστοποίησης στελεχών τουριστικών και επισιτιστικών επιχειρήσεων, τα οποία οδηγούν με την επιτυχή τους ολοκλήρωση στην απόκτηση των διεθνώς αναγνωρισμένων πιστοποιητικών του AHLA.

Με αφορμή την εν λόγω συνεργασία, την Τετάρτη στις 11 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του αντιπροέδρου του AHLEI, Ed Kastli με την αντιπρόεδρο του FBMA Greece κα Aντελίνα Βάρφη στις εγκαταστάσεις του Κολεγίου, οι οποίοι μεταξύ άλλων αποφάσισαν την έναρξη των εκπαιδευτικών προγραμμάτων τον Φεβρουάριο του 2016. Ειδικότερα, οι πιστοποιήσεις ξεκινούν σε δύο κατευθύνσεις: η πρώτη αφορά σε στελέχη επισιτιστικών επιχειρήσεων (στις 13/2) και η δεύτερη στην εξυπηρέτηση πελατών ξενοδοχείων και επισιτιστικών επιχειρήσεων (στις 13/2). Τα σεμινάρια έχουν ως στόχο την προετοιμασία των υποψηφίων για τη συμμετοχή τους στις εξετάσεις πιστοποίησης ενώ στο πρόγραμμα διδάσκουν εγκεκριμένοι από την AHLA εισηγητές.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024