Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤους δείκτες αποδοτικότητας ενός ξενοδοχειακού spa αναλύει ο Σ. Ραδικόπουλος στο Hotel Spa Masterclass
Σεμινάρια

Τους δείκτες αποδοτικότητας ενός ξενοδοχειακού spa αναλύει ο Σ. Ραδικόπουλος στο Hotel Spa Masterclass

Ο Σ. Ραδικόπουλος θα εστιάσει σε κρίσιμες πτυχές της καλής λειτουργίας ενός ξενοδοχειακού spa καλύπτοντας στην εισήγησή του, μεταξύ άλλων, την ενδεδειγμένη διοίκηση προσωπικού σε ένα spa, την αποτελεσματική προώθηση των πωλήσεων και την εξασφάλιση υψηλού βαθμού ικανοποίησης από πλευράς των πελατών.

Για τους δείκτες αποδοτικότητας ενός ξενοδοχειακού spa (spa key performance indicators) θα μιλήσει ο κ. Σωτήρης Ραδικόπουλος στο προσεχές Hotel Spa Masterclass. Το σεμινάριο αυτό που απευθύνεται σε ιδιοκτήτες, διευθυντικά στελέχη ξενοδοχείων και spa managers θα πραγματοποιηθεί στις 13 Φεβρουαρίου στην Αθήνα.

Με βάση την πολύ πλούσια εμπειρία του από κορυφαία ελληνικά και ξένα ξενοδοχεία, ο κ. Ραδικόπουλος θα εστιάσει σε κρίσιμες πτυχές της καλής λειτουργίας ενός ξενοδοχειακού spa καλύπτοντας στην εισήγησή του, μεταξύ άλλων, την ενδεδειγμένη διοίκηση προσωπικού σε ένα spa, την αποτελεσματική προώθηση των πωλήσεων και την εξασφάλιση υψηλού βαθμού ικανοποίησης από πλευράς των πελατών.

Με σπουδές στις οικονομικές επιστήμες και το ξενοδοχειακό management, ο κ. Ραδικόπουλος εργάστηκε επί 40 χρόνια σε διευθυντικά πόστα ξενοδοχειακών αλυσίδων σε χώρες της Βορείου Αφρικής, της Δυτικής Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Ελλάδας. Μετά από μια πετυχημένη διαδρομή στο ξενοδοχείο Grande Bretagne μετακινήθηκε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα όπου ανέλαβε τη θέση του γενικού διευθυντή στα ξενοδοχεία του Ομίλου Dhabi Enterprises για ένα διάστημα 10 ετών. Επέστρεψε στην Αθήνα το 1991 και ανέλαβε τη θέση του λειτουργικού διευθυντή (Executive Manager) στο ξενοδοχείο Grande Bretagne του τότε ομίλου CIGA Hotels. Τα τελευταία 15 χρόνια και μέχρι το 2015 εργάστηκε στη θέση Hotel Operations Manager στα ξενοδοχεία της Ελούντα ΑΕ (Elounda Mare και Porto Elounda) και της Ήλιος ΑΕ (Elounda Bay Palace και Elounda Beach Hotels & Villas).

Το Hotel Spa Masterclass συνδιοργανώνεται από το TravelDailyNews και τον δρα Δημήτρη Κούτουλα και θα πραγματοποιηθεί στις 13 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο AIROTEL Parthenon Hotel στην Αθήνα.

Το φετινό Hotel Spa Masterclass εντάσσεται στο σεμιναριακό τριήμερο της TravelDailyNews στις 11, 12 και 13 Φεβρουαρίου 2017, με το Hotel Marketing Masterclass να πραγματοποιείται στις 11 Φεβρουαρίου και το Boutique Hotel Masterclass στις 12 Φεβρουαρίου. Για όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν δύο ή και τα τρία σεμινάρια, έχει προβλεφθεί ειδική έκπτωση (περισσότερες πληροφορίες στο email: tma@tma.travel και στο τηλ: 210 9374050).

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024