Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΟι Αλσατοί 'ψηφίζουν' σταθερά Ελλάδα για τις διακοπές τους
Τουριστικά γραφεία

Οι Αλσατοί 'ψηφίζουν' σταθερά Ελλάδα για τις διακοπές τους

Υπάρχουν προγραμματισμένες πτήσεις για τη σεζόν του 2017 από Tour Operators, από το αεροδρόμιο EuroAirport της Mulhouse για Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Κω, Κρήτη και Κέρκυρα, ενώ η Αθήνα ενισχύεται με κατ’ευθείαν πτήση της Aegean Airlines από Στρασβούργο, από τον Απρίλιο.

Με πρωτοβουλία να προβάλει τον ελληνικό τουρισμό και να ενισχύσει τις συνεργασίες του με τα γαλλόφωνα γραφεία της περιοχής της Αλσατίας στη Γαλλία, το γραφείο εισερχομένου τουρισμού Yalos Tours, που εξειδικεύεται στην γαλλόφωνη τουριστική αγορά, συμμετείχε με δικό του περίπτερο στην έκθεση τουρισμού και γαστρονομίας “Festivitas” (3-5 Φεβρουαρίου 2017) στη γαλλική πόλη Mulhouse. Την έκθεση επισκέπτονται επαγελματίες του τουρισμού και πολίτες από την Mulhouse και τις κοντινές πόλεις, όπως Κολμάρ και Στρασβούργο και περίχωρα, καθώς και περιοχές της Ελβετίας – Βασιλείας και Γερμανίας.

Οι 200 εκθέτες στον τομέα του τουρισμού και κρουαζιέρας, καθώς και περισσότεροι από  100 εκθέτες γαστρονομίας και κρασιού συνέβαλαν στη μαζική προσέλευση του κοινού για να ενημερωθούν για τις διακοπές τους, να δοκιμάσουν τα τοπικά προιόντα, αλλά και τα φημισμένα κρασιά και φαγητά της περιοχής της Αλσατίας.

κατά τη διάρκεια συνάντησης των τοπικών τουριστικών φορέων στο περίπτερο του EuroAirport Mulhouse, οι καλέσμένοι δοκίμασαν κρασιά και διάφορους μεζέδες από Ελλάδα, Κύπρο, Μαρόκο και Τουρκία που τους προσέφεραν το Yalos Tours, ο Κυπριακός οργανισμός τουρισμού, ένα τουριστικό γραφείο από το Μαρόκο και η Τουρκική Πρεσβεία αντίστοιχα.

Υπάρχουν προγραμματισμένες πτήσεις για τη σεζόν του 2017 από Tour Operators, από το αεροδρόμιο EuroAirport της Mulhouse για Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Κω, Κρήτη και Κέρκυρα, ενώ ενισχύεται η Αθήνα με κατ’ευθείαν πτήση της Aegean Airlines από Στρασβούργο, από τον Απρίλιο.

Το τουριστικό γραφείο Yalos Tours που εξειδικεύεται στην γαλλόφωνη αγορά συζήτησε με τους τοπικούς πράκτορες την ενίσχυση των προγραμμάτων τους για την Ελλάδα, καθώς και τη δυνατότητα που μπορεί να τους προσφέρει στο να προωθούν πακέτα και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας καθώς γκρούπς, συνέδρια και τουριστικών υπηρεσιών a la carte.

Με την βοήθεια του γαλλόφωνου ιντερνετικού κόμβου του, yalostours.com, που έχει δημιουργήσει γίνεται προβολή τουριστικων πακέτων και προώθυση ξενοδοχείων σε όλη την Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης οργανώθηκε κλήρωση από το Yalos Tours σε συνεργασία με το EuroAirport για τρεις διαφορετικούς  προορισμούς στην Ελλάδα. Τα τρία τυχερά ζευγάρια κέρδισαν μια βδομάδα διακοπές σε συνεργαζόμενα ξενοδοχεία, όπως το ξενοδοχείο Miramare στην Εύβοια, το ξενοδοχείο Pyrgaki στην Πάρο και το ξενοδοχείο Primasol Louis Ionian Sun στην Κέρκυρα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024