Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Σεμινάρια

Το 'best-seller' σεμινάριο της σειράς Hotel Management Masterclasses στις 23 Φεβρουαρίου

Τατιάνα Ρόκου - 16 Φεβρουάριος 2017, 09:28

Το εντατικό και άκρως εξειδικευμένο σεμινάριο 'Hotel Quality Masterclass: Η ποιότητα των ξενοδοχειακών υπηρεσιών στην εποχή του TripAdvisor', που συνδιοργανώνουν το TravelDailyNews και ο εισηγητής του Masterclass δρ. Δημήτρης Κούτουλας, εστιάζει στο κρίσιμο ζήτημα της ποιότητας των ξενοδοχειακών υπηρεσιών, καθώς και της ριζικής αναβάθμισής της.


Στις 23 Φεβρουαρίου θα επαναληφθεί στην Αθήνα το σεμινάριο με τίτλο “Hotel Quality Masterclass: Η ποιότητα των ξενοδοχειακών υπηρεσιών στην εποχή του TripAdvisor”. Πρόκειται για το δημοφιλέστερο σεμινάριο της σειράς των Hotel Management Masterclasses, το οποίο έχουν παρακολουθήσει πάνω από 1.000 ιδιοκτήτες, διευθυντές και στελέχη ξενοδοχείων ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό τα τελευταία χρόνια.

Αυτό το εντατικό και άκρως εξειδικευμένο σεμινάριο που συνδιοργανώνουν το TravelDailyNews και ο εισηγητής του Masterclass δρ. Δημήτρης Κούτουλας, εστιάζει στο κρίσιμο ζήτημα της ποιότητας των ξενοδοχειακών υπηρεσιών, καθώς και της ριζικής αναβάθμισής της. Επίσης εξηγούνται με πολύ πρακτικό τρόπο οι επιλογές ενός ξενοδοχείου για να βελτιώσει τη βαθμολογία του στο TripAdvisor και να χειριστεί αποτελεσματικά τις κριτικές των πελατών του.

O κ. Κούτουλας διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην ποιοτική αξιολόγηση ξενοδοχειακών μονάδων, καθώς εργάστηκε ως “mystery guest” και έχει επιθεωρήσει και αξιολογήσει εκατοντάδες ξενοδοχεία σε οκτώ χώρες. Έχοντας ασχοληθεί επί πολλά χρόνια με θέματα ξενοδοχειακού μάνατζμεντ και εκπαίδευσης διευθυντικών στελεχών, θα προσεγγίσει το ζήτημα της ποιοτικής αναβάθμισης ξενοδοχείων με καθαρά πρακτικό πνεύμα και θα εστιάσει σε απλούς και προσιτούς τρόπους για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Ο κ. Κούτουλας, με πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και διδακτορική διατριβή στο Τουριστικό Μάρκετινγκ, εργάζεται από το 1990 ως σύμβουλος και ως project manager σε θέματα τουρισμού, ξενοδοχείων, γαστρονομίας, πολιτισμού και μάρκετινγκ επιχειρήσεων και χωρών. Το πελατολόγιό του περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ξενοδοχειακές και άλλες επιχειρήσεις καθώς επίσης υπουργεία, περιφέρειες και τουριστικούς οργανισμούς σε συνολικά 30 χώρες.

Ειδικότερα στον ξενοδοχειακό κλάδο ο κ. Κούτουλας καλύπτει ένα ευρύ πελατολόγιο αποτελούμενο από ξενοδοχειακούς ομίλους, οικογενειακές ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, boutique hotels, ξενοδοχεία πόλης κοκ., συμβουλεύοντας και υποστηρίζοντάς τα σε θέματα στρατηγικού σχεδιασμού, concept development, ανακαίνισης, μάρκετινγκ, branding, αύξησης πωλήσεων ανά τμήμα (F&B, spa κοκ.), οργανογράμματος και στελέχωσης, εκπαίδευσης προσωπικού, ποιοτικού ελέγχου, αναβάθμισης της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών και χειρισμού των κριτικών στο TripAdvisor.

Παράλληλα εργάζεται ως eπίκουρος kαθηγητής στο Πανεπιστήμιο Πατρών, όπου διδάσκει Διοίκηση Ξενοδοχείων, Διοίκηση Τουριστικών Οργανισμών, Τουριστικό Μάρκετινγκ και Μάρκετινγκ Υπηρεσιών. Έχει επίσης διδάξει σε άλλα πανεπιστήμια της Ελλάδας, της Αυστρίας, της Γερμανίας και της Νότιας Αφρικής, ενώ διενεργεί σεμινάρια για διευθυντικά και ανώτερα στελέχη ξενοδοχείων καθώς και τουριστικών και δημοσίων οργανισμών. Έχει προσκληθεί ως ομιλητής σε εκατοντάδες επιχειρηματικά και τουριστικά συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το Hotel Quality Masterclass θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο AIROTEL Parthenon Hotel στην Αθήνα. Αναλυτική περιγραφή για το σεμινάριο και οδηγίες για την εγγραφή σε αυτό παρατίθενται εδώ. Πρόσθετες πληροφορίες μπορούν να ζητηθούν στο email tma@tma.travel και στο τηλέφωνο 210 9374050.

Στις 15 Μαρτίου θα ακολουθήσει – επίσης στην Αθήνα – το Hotel Marketing Masterclass, στο οποίο θα αναλυθεί από τον κ. Κούτουλα ο σχεδιασμός μάρκετινγκ για ξενοδοχεία και η αποτελεσματική χρήση του διαδικτύου για την αύξηση των πωλήσεων.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top