Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΈκλεισε το θρυλικό ξενοδοχείο Intourist της Μόσχας

Έκλεισε το θρυλικό ξενοδοχείο Intourist της Μόσχας

Έκλεισε το ξενοδοχείο Intourist της Μόσχας που σχεδόν αποκλειστικά εξυπηρετούσε τους ξένους τουρίστες επί εποχής Σοβιετικής Ένωσης, μετέδωσε η ρωσική τηλεόραση. Το 20όροφο κτίριο, που βρίσκεται κοντά στο Κρεμλίνο και […]

Έκλεισε το ξενοδοχείο Intourist<.> της Μόσχα<.>ς που σχεδόν αποκλειστικά εξυπηρετούσε τους ξένους τουρίστες επί εποχής Σοβιετικής Ένωσης<...>, μετέδωσε η ρωσική τηλεόραση. Το 20όροφο κτίριο, που βρίσκεται κοντά στο Κρεμλίνο και στην κόκκινη πλατεία, θα κατεδαφισθεί την Άνοιξη σύμφωνα με το κανάλι TV6 της ρωσικής τηλεόρασης και το κρατικό RTR, για να δώσει την θέση του σε ένα πιο σύγχρονο μικρότερο και πολυτελές ξενοδοχείο, που θα ολοκληρωθεί το 2004. Το Associated Press ανακοίνωσε πως το τηλέφωνο στο ξενοδοχείο έπαψε πλέον να απαντά από προχθές Δευτέρα.

Ο κ. Alexander Kudryavtsev, πρόεδρος της Ακαδημίας Αρχιτεκτονικής της Ρωσίας δήλωσε στο κανάλι RTR ότι η αρχιτεκτονική του Intourist δεν θα λείψει από την περιοχή γιατί "από την αρχή ήταν ξένο με τα τριγύρω κτίρια. Χαλούσε την ιστορική θέα της Μόσχας και την ωραία θέα από το Κρεμλίνο". Όπως όμως ανακοίνωσε ο κ. Vakhtang Tsulaya γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου, το πελώριο κτίριο αποτελούσε ένα σημείο αναφοράς για την περιοχή και ήταν κτισμένο σύμφωνα με το στυλ της δεκαετίας του 1970. Επίσης, δήλωσε ότι εξυπηρετούσε πολύ την διακίνηση αλλά και την εποπτεία των ξένων τουριστών την περίοδο της Σοβιετικής Ένωσης.

Είναι χαρακτηριστικό ότι παρόλο που στις μέρες μας οι τουρίστες έχουν να διαλέξουν από ένα μεγάλο εύρος ξενοδοχείων στην Μόσχα, πολλοί προτιμούσαν το Intourist που δεν ήταν καθόλου ακριβό και η τοποθεσία του ήταν πολύ κεντρική.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024