Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Η Νέα Υόρκη αναβιώνει τουριστικά

Βίκυ Καραντζαβέλου - 09 Ιανουάριος 2002, 00:00

Ο τουρισμός στην Νέα Υόρκη<.> δείχνει να αναβιώνει ιδίως μετά από τα ευχάριστα νέα που ανακοίνωσε ο δήμαρχος της<...>

κ. Michael Bloomberg στην εκδήλωση επαναλειτουργίας του ξενοδοχείου Marriott που βρίσκεται πολύ κοντά στην περιοχή που ήταν τα δίδυμα κτίρια του World Trade Center. Εκτός από την επαναλειτουργία του ξενοδοχείου, η Νέα Υόρκη γιορτάζει και την επαναφορά στο λιμάνι της του κρουαζιερόπλοιου Queen Elizabeth II, που ήρθε για πρώτη φορά μετά την 11η Σεπτεμβρίου με 1.055 επιβάτες από την Φλόριντα. Το κρουαζιερόπλοιο σταμάτησε για μια μέρα και συνέχισε το ταξίδι του για το γύρο του κόσμου σε 108 μέρες. Στο τέλος του ταξιδιού του θα ξαναγυρίσει στη Νέα Υόρκη για να ξεκινήσει τις κανονικές του διαδρομές διασχίζοντας τον Ατλαντικό Ωκεανό φθάνοντας στο Southampton.

Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης δήλωσε ότι 'η Νέα Υόρκη ξαναγυρίζει στους ρυθμούς της ζωής της και θα ήθελα ο όλοι να συνειδητοποιήσουν ότι η περιοχή είναι ασφαλής και έτοιμη να αναπτυχθεί επιχειρηματικά. Το Marriott είναι μόνο η αρχή'.

Το ξενοδοχείο Marriott της Νέας Υόρκης έχει 504 δωμάτια και είχε χρησιμοποιηθεί ως σταθμός για τα συνεργεία διάσωσης. Στο ξενοδοχείο τώρα θα γυρίσουν οι 110 υπάλληλοι από τους 350 μιας και μόνο τα 125 δωμάτια του είναι έτοιμα.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top