Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΗ Vario Clean αλλάζει επωνυμία και εταιρική εικόνα
Εξοπλισμός

Η Vario Clean αλλάζει επωνυμία και εταιρική εικόνα

Η νέα εικόνα της VARIO αντανακλά όλες τις αξίες της εταιρείας και αντιπροσωπεύει όλα όσα προσφέρει στο σύνολο των δραστηριοτήτων, των υπηρεσιών και των προϊόντων της.

Στα πλαίσια της επέκτασης σε νέες κατηγορίες και της διεύρυνσης της προϊοντικής της γκάμας η εταιρεία Vario Clean αλλάζει όνομα και γίνεται VARIO. Το όραμα της εταιρείας να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε κάθε επαγγελματία οδήγησε στην αναμόρφωση της εταιρικής της εικόνας και τη δημιουργία του νέου της λογοτύπου σηματοδοτώντας έτσι μια νέα εποχή για τη VARIO.

“Με πεποίθηση ότι ένας οργανισμός πρέπει να τολμά να αλλάζει, να προσαρμόζεται και να εξελίσσεται, η νέα εικόνα της VARIO αντανακλά όλες τις αξίες της εταιρείας και αντιπροσωπεύει όλα όσα προσφέρει στο σύνολο των δραστηριοτήτων, των υπηρεσιών και των προϊόντων της”, αναφέρει η εταιρεία.

Από το 2004 έως σήμερα η εταιρεία, ξεκινώντας από τον χώρο των προϊόντων καθαρισμού και υγιεινής έχει καταφέρει πλέον να εξελιχθεί και να δημιουργήσει μια ευρεία προϊοντική γκάμα που της επιτρέπει να προσφέρει συνολικές λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης. Διασφαλίζοντας σταθερή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών, παραμένει προσηλωμένη στο να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις με προστιθέμενη αξία, συνεργαζόμενη με τους σημαντικότερους διεθνείς οίκους και ως μέλος του μεγαλύτερου παγκόσμιου δικτύου Inpacs.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024