Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΜε τον πρώτο του 'Χρυσό Σκούφο' βραβεύτηκε το εστιατόριο Santoro του Grace Santorini
Γαστρονομία

Με τον πρώτο του 'Χρυσό Σκούφο' βραβεύτηκε το εστιατόριο Santoro του Grace Santorini

Ο βραβευμένος Executive Chef του Santoro, Σπύρος Αγιούς δημιουργεί και επιμελείται αποκλειστικά την κάρτα του εστιατορίου με αφετηρία την ελληνική κουζίνα.

Το Santoro τιμήθηκε ως ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της χώρας για το 2017, με τη γαστρονομική εμπειρία που προσφέρει να αναγνωρίζεται σε πανελλαδικό επίπεδο από τον θεσμό των Χρυσών Σκούφων που αποτελεί σημείο αναφοράς στην Ελλάδα. Η σημαντική αυτή διάκριση έρχεται να προστεθεί στις πολυάριθμες βραβεύσεις που έχει λάβει το εστιατόριο του Grace Santorini τα τελευταία τρία χρόνια, αναδεικνύοντάς το σε ένα από τα κορυφαία εστιατόρια της Ελλάδας.

Ο βραβευμένος Executive Chef του Santoro, Σπύρος Αγιούς, με το ταλέντο και το πάθος του, δημιουργεί και επιμελείται αποκλειστικά την κάρτα του εστιατορίου με αφετηρία την ελληνική κουζίνα. H ιδιαίτερη ιστορία και παράδοση της Σαντορίνης, και ο διακριτός μεσογειακός χαρακτήρας των τοπικών προϊόντων, αξιοποιούνται αριστοτεχνικά από τον chef που τα επιλέγει αναζητώντας τον ιδανικό συνδυασμό εποχικότητας, προέλευσης και γεύσης. Παράλληλα, η μαγική θέα της Καλντέρας και του απέραντου γαλάζιου -ασύγκριτο χαρακτηριστικό του σημείου στο οποίο βρίσκεται το Grace Santorini- αποτελούν πηγή έμπνευσης για τον chef, διαμορφώνοντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία υψηλής γαστρονομίας.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024