Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αθλητικός τουρισμός

Στο Porto Carras Grand Resort το Spring Golf Cup και το End of Year Trophy

Τατιάνα Ρόκου - 24 February 2017, 12:20

Στις δύο διοργανώσεις των αγώνων μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι παίκτες – μέλη ομίλων γκολφ της Ελλάδας ενώ θα συμμετάσχει και η Εθνική Ομάδα Γκολφ με την πλήρη σύνθεσή της.


Στο Porto Carras Grand Resort και το 18 οπών και διεθνών προδιαγραφών γήπεδό του που πληροί όλα τα κριτήρια για τη διεξαγωγή αγώνων επιπέδου, ανέθεσε η Ελληνική Ομοσπονδία Γκολφ τη φιλοξενία δύο πολύ σημαντικών αγώνων.  

Το “Εαρινό Πρωτάθλημα” (Spring Golf Cup) που θα διεξαχθεί στις 1 και 2 Απριλίου 2017 και το “Κύπελλο Τέλους του Έτους” (End of Year Trophy) που θα διεξαχθεί στις 18 & 19 Νοεμβρίου 2017.

Στις δύο διοργανώσεις των αγώνων μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι παίκτες – μέλη ομίλων γκολφ της Ελλάδας ενώ θα συμμετάσχει και η Εθνική Ομάδα Γκολφ με την πλήρη σύνθεσή της, καθώς οι αγώνες και τα αποτελέσματά τους προσμετρούν στο σύστημα επιλογής της Ε.Ο.Γ. (Ελληνική Ομοσπονδία Γκολφ) για τη σύνθεση των εθνικών ομάδων.

Σχεδιασμένο το 1968 από τους Geoffrey S. Cornish και William G. Robinson και ανακαινισμένο το 2003 από τον Roy Mc Ray, το διεθνών προδιαγραφών γήπεδο γκολφ 18 οπών του Porto Carras Grand Resort αποτελεί το πρώτο γήπεδο της Βορείου Ελλάδος το οποίο διαμορφώθηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι συναρπαστικό για κάθε επιπέδου παίκτη. Τα στρατηγικά εμπόδια νερού και τα bunkers παρέχoυν ένταση σε κάθε χτύπημα, ενώ από τα διαφορετικά σημεία εκκίνησης απολαμβάνει κανείς διαφορετική θέα που περιλαμβάνει τα όρη Ίταμος και Μελίτων, τους αμπελώνες του Κτήματος Porto Carras και τη Villa Galini, μέχρι και τον Τορωναίο κόλπο και το παραθαλάσσιο χωριό του Νέου Μαρμαρά.

Πλέον του γηπέδου Golf το Porto Carras Grand Resort με τις πλήρως εξοπλισμένες εγκαταστάσεις του προσφέρει όπως κάθε χρόνο στους παίκτες γκολφ υψηλή ποιότητα και την πλέον ολοκληρωμένη εμπειρία παρεχομένων υπηρεσιών καθιστώντας το ιδανικό προορισμό γκολφ.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top