Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
MICE

Αναζήτηση ενός ολοκληρωμένου σχεδίου δράσεων προώθησης/marketing της Ελλάδας στη διεθνή αγορά MICE

Βίκυ Καραντζαβέλου - 24 Φεβρουάριος 2017, 15:23

Στόχος της συνάντησης μελών του ΔΣ του ΣΕΤΕ και του HAPCO ήταν η εμβάθυνση της συνεργασίας μεταξύ τους, με κύριους στόχους, την ενίσχυση της εικόνας της Ελλάδας ως ιδανικού προορισμού για τη διοργάνωση συνεδρίων και επαγγελματικών συναντήσεων και την προσέλκυση περισσότερων διεθνών εκδηλώσεων, σε 12μηνη βάση.


Πραγματοποιήθηκε χθες συνάντηση μεταξύ μελών του ΔΣ του ΣΕΤΕ και του HAPCO, στο πλαίσιο της οποίας ανταλλάχθηκαν οι απόψεις και οι θέσεις των δύο φορέων σχετικά με τα ζητήματα που αφορούν τον κλάδο των συνεδρίων, των εταιρικών συναντήσεων, των ταξιδιών κινήτρων και των εκθέσεων (MICE).

Στόχος της συνάντησης ήταν η εμβάθυνση της συνεργασίας μεταξύ του ΣΕΤΕ και της HAPCO με κύριους στόχους, την ενίσχυση της εικόνας της Ελλάδας ως ιδανικού προορισμού για τη διοργάνωση συνεδρίων και επαγγελματικών συναντήσεων και την προσέλκυση περισσότερων διεθνών εκδηλώσεων, σε 12μηνη βάση.

Ως πρώτο βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση, οι δύο πλευρές συμφώνησαν να διερευνήσουν τους τρόπους σχεδιασμού ενός ολοκληρωμένου σχεδίου δράσεων για την προώθηση και το marketing της Ελλάδας στη διεθνή αγορά MICE, αξιοποιώντας, μεταξύ άλλων, τα κύρια εργαλεία του Συνδέσμου, τη Marketing Greece και το ΙΝΣΕΤΕ.

Σύμφωνα με τους στόχους του αναθεωρημένου Οδικού Χάρτη 2021, που έχει εκπονήσει ο ΣΕΤΕ, υπάρχουν σημαντικά περιθώρια ανάπτυξης του κλάδου MICE, ο οποίος διαφοροποιείται από άλλες ειδικές μορφές τουρισμού, λόγω των υψηλών απαιτήσεων σε υποδομές και επίπεδο υπηρεσιών, αλλά και των ιδιαίτερα ποιοτικών χαρακτηριστικών των επισκεπτών.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top