Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αερομεταφορές

Μεγάλη αύξηση πτήσεων από Αυστρία προς Ελλάδα

Τατιάνα Ρόκου - 28 Φεβρουάριος 2017, 12:05

Για τη βέλτιστη προβολή των προορισμών που περιλαμβάνονται στα προγράμματα των αυστριακών αεροπορικών εταιρειών, αλλά και την προώθηση άλλων λιγότερο γνωστών στην τοπική αγορά, το Γραφείο ΕΟΤ Αυστρίας υλοποιεί ήδη μια σειρά δημοσιογραφικά ταξίδια σε συνεργασία με τις εν λόγω εταιρείες.


Σύμφωνα με τον ΕΟΤ Αυστρίας, η Αustrian Airlines ανακοίνωσε σημαντική αύξηση του πτητικού της προγράμματος για την τρέχουσα τουριστική περίοδο, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων έχουν προορισμό την Ελλάδα. Το καλοκαιρινό πρόγραμμα, που ξεκινά στις 26 Μαρτίου, περιλαμβάνει 17 ελληνικούς προορισμούς: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χανιά, Ηράκλειο, Καλαμάτα, Κάρπαθος, Κεφαλλονιά, Κέρκυρα, Κως, Μύκονος, Πάτρα-Άραξος, Πρέβεζα-Λευκάδα, Ρόδος, Σαντορίνη, Σκιάθος, Βόλος και Ζάκυνθος. Αύξηση πτήσεων έχει ανακοινωθεί για Ρόδο, Ηράκλειο, Ζάκυνθο, Χανιά, Αθήνα και Κω.

Πιο συγκεκριμένα, για φέτος η Austrian έχει προγραμματίσει συνολικά 49 πτήσεις δηλαδή 12 επιπλέον πτήσεις την εβδομάδα σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Υπογραμμίζεται ότι πρόκειται για πτήσεις που απευθύνονται και σε μεμονωμένους πελάτες, οι οποίοι μπορούν να κάνουν κράτηση μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας και όχι αποκλειστικά ναυλωμένες από Tour Operators.

Ιδιαίτερα ευρύ προς ελληνικούς προορισμούς παραμένει το πρόγραμμα της αυστριακής ΝΙΚΙ (Air Berlin group). Από το αεροδρόμιο της Βιέννης : Ηράκλειο τέσσερις φορές την εβδομάδα, Χανιά και Ρόδο τρεις φορές την εβδομάδα, Κω, Κέρκυρα και Σαντορίνη δύο φορές την εβδομάδα και μια φορά την εβδομάδα προς Κάρπαθο, Καλαμάτα, Πρέβεζα και Ζάκυνθο. Τέλος, από Salzburg η εταιρεία θα πετάει δύο φορές την εβδομάδα προς Ηράκλειο και από μια προς Κέρκυρα και Ρόδο.

Για τη βέλτιστη προβολή και τη στήριξη των προορισμών που περιλαμβάνονται στα προγράμματα των αυστριακών αεροπορικών εταιρειών, αλλά και την προώθηση άλλων λιγότερο γνωστών στην τοπική αγορά, το Γραφείο ΕΟΤ Αυστρίας έχει ήδη σχεδιάσει και πλέον βρίσκονται στο στάδιο της υλοποίησης μια σειρά δημοσιογραφικά ταξίδια σε συνεργασία με τις εν λόγω εταιρείες.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top