Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εξοπλισμός

Νέα συνεργασία Vario – Deb-Stoko

Άγγελος Ρεστάνης - 01 Μάρτιος 2017, 12:53

Τα προϊόντα DebStoko για την αποτελεσματική περιποίηση του δέρματος έρχονται να ενσωματωθούν και να συμπληρώσουν τις ολοκληρωμένες και συνολικές λύσεις που δίνει η Vario σε κάθε επαγγελματικό χώρο.


Η εταιρεία Vario ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με μια από τις κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως με προϊόντα για την φροντίδα και την προστασία του δέρματος για επαγγελματικούς χώρους, την Deb-Stoko.

Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας η Vario εμπλουτίζει την προϊόντική της γκάμα με μία πλήρη σειρά περιποίησης του δέρματος που περιλαμβάνει 4 στάδια:

1. Προστασία
2. Καθαρισμός
3. Απολύμανση
4. Φροντίδα

Η πλήρης σειρά προϊόντων Deb-Stoko ανταποκρίνεται σε ένα μεγάλο εύρος αναγκών σε χώρους υψηλών απαιτήσεων, όπως η βιομηχανία, οι χώροι παρασκευής και επεξεργασίας τροφίμων, οι κοινόχρηστοι χώροι και οι χώροι παροχής υπηρεσιών υγείας. Τα προϊόντα DebStoko για την αποτελεσματική περιποίηση του δέρματος έρχονται να ενσωματωθούν και να συμπληρώσουν τις ολοκληρωμένες και συνολικές λύσεις που δίνει η Vario σε κάθε επαγγελματικό χώρο.

Στα πλαίσια του 10ου Πανελλαδικού Συνεδρίου Συνεργατών Vario οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν αλλά και να δοκιμάσουν τα προϊόντα ακολουθώντας τα 4 στάδια, κάνοντας οι ίδιοι τεστ των προϊόντων στο δέρμα τους και μένοντας ενθουσιασμένοι από την αποτελεσματικότητα της χρήσης τους.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top