Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αγροτουρισμός

Παρουσίαση του ελληνικού αγροτουρισμού στο Παρίσι από Guest Inn και ΕΟΤ Γαλλίας

Βίκυ Καραντζαβέλου - 03 Μάρτιος 2017, 12:06

Η Γαλλία είναι μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα αγορά όσον αφορά σε αυτόν το τύπο τουρισμού και μία από τις πιο δυναμικές και ανερχόμενες της Ευρώπης. Διαθέτει ένα συγκεκριμένο τουριστικό κοινό που αναζητά αυθεντικές διακοπές, συνδιάζει τη διαμονή του με θεματικές δραστηριότητες και έχει σημαντική αγοραστική δύναμη.


Μετά την επιτυχημένη παρουσίαση του ελληνικού αγορουρισμού στην Ολλανδία και το Βέλγιο τον Μάρτιο 2016, το δίκτυο Guest Inn, το πρώτο δίκτυο προβολής παραδοσιακών και αγροτουριστικών ξενώνων στην Ελλάδα συνεχίζει την προβολή της εναλλακτικής Ελλάδας και στη Γαλλία.

Σε συνεργασία με το γραφείο ΕΟΤ Γαλλίας οργανώνει μία παρουσίαση αφιερωμένη αποκλειστικά στον ελληνικό αγροτουρισμό στις 9 Μαρτίου 2017 στο “Ελληνικό Σπίτι” στο Παρίσι.

Η παρουσίαση αυτή θα γίνει σε Γάλλους δημοσιογράφους, bloggers και εξειδικευμένα τουριστικά γραφεία. Σκοπός της ενέργειας αυτής, η οποία διοργανώνεται για πρώτη φορά στη Γαλλία, είναι η στοχευμένη παρουσίαση των αγροτουριστικών καταλυμάτων του δικτύου Guest Inn σε συνδυασμό με τις εναλλακτικές δραστηριότητες που προσφέρουν στους ταξιδιώτες τους.Η Γαλλία είναι μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα αγορά όσον αφορά σε αυτόν το τύπο τουρισμού και μία από τις πιο δυναμικές και ανερχόμενες της Ευρώπης. Διαθέτει ένα συγκεκριμένο τουριστικό κοινό που αναζητά αυθεντικές διακοπές, συνδιάζει τη διαμονή του με θεματικές δραστηριότητες και έχει σημαντική αγοραστική δύναμη.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης θα παραβρεθούν αρκετοί ιδιοκτήτες των ξενώνων του δικτύου, όχι μόνο για τις επαγγελματικές συναντήσεις αλλά και για να “φιλέψουν” τους καλεσμένους με σπιτικά κεράσματα εξαιρετικής ποιότητας που έστειλαν οι ξενώνες του δικτύου από όλη σχεδόν την Ελλάδα. Έτσι, οι καλεσμένοι θα έχουν τη δυνατότητα να “γευτούν” την ελληνική φιλοξενία και τα παραδοσιακά προιόντα του τόπου μας.  Με τη συμμετοχή του δικτύου Guest Inn στις παρουσιάσεις αυτές, δίνεται μία μοναδική ευκαιρία σε όλους τους ιδιοκτήτες των μικρών καταλυμάτων, να προβάλλουν οργανωμένα και στοχευμένα τους ξενώνες και τις περιοχές τους, στις πιο ενδιαφέρουσες αγορές της Ευρώπης και να προσελκύσουν στη χώρα μας, ταξιδιώτες όλων των ηλικιών που αναζητούν ξεχωριστές εμπειρίες στα ταξίδια τους καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου ενδυναμώνοντας ακόμα περισσότερο τη χαμηλή περίοδο και τις κατευθείαν κρατήσεις.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top