Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προβολή προορισμού

Traveller.com.au: Η Αλόννησος δεύτερη στη λίστα με τα 10 top ανεξερεύνητα ευρωπαϊκά νησιά

Τατιάνα Ρόκου - 07 Μάρτιος 2017, 12:33

Ο ταξιδιωτικός συντάκτης της αυστραλιανής ιστοσελίδας ξεχωρίζει τις ξεναγήσεις με σκάφη στην Αλόννησο, ως εμπειρία αναζήτησης δελφινιών, γερακιών και σπανίων ειδών φώκιας στο μεγαλύτερο Φυσικό Θαλάσσιο Πάρκο της Ελλάδας.


“Αλόννησος, το όνειρο για τους φυσιολάτρες!”. Μέσα από την εμβληματική αυτή περιγραφή, ο έγκριτος Αυστραλιανός ταξιδιωτικός ιστότοπος “Traveller” τεκμηριώνει την επιλογή της Αλοννήσου στη δεύτερη θέση στη λίστα με τους 10 κορυφαίους ανεξερεύνητους νησιωτικούς προορισμούς της Ευρώπης.

Μάλιστα, ο ταξιδιωτικός συντάκτης της καθιερωμένης ιστοσελίδας, που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον 660.000 επισκεπτών ανά μήνα, ξεχωρίζει τις ξεναγήσεις με σκάφη στην Αλόννησο, ως εμπειρία αναζήτησης δελφινιών, γερακιών και σπανίων ειδών φώκιας στο μεγαλύτερο Φυσικό Θαλάσσιο Πάρκο της Ελλάδας.“Χωρίς αμφιβολία, η διάκριση της Αλοννήσου ανάμεσα στα 10 καλύτερα νησιά της Ευρώπης, ανταμείβει τις προσπάθειες των επαγγελματιών και κατοίκων, προβάλλοντας, όχι μόνο τον τόπο τους αλλά και όλη την Ελλάδα”, τονίζει ο δήμαρχος του νησιού, κ. Πέτρος Βαφίνης, ο οποίος συνεχάρη το Αυστραλιανό μέσο για την πρωτοβουλία, προσκαλώντας τους συντάκτες να ζήσουν την εμπειρία της Αλοννήσου αυτό το καλοκαίρι.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top