Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileHλεκτρονικός 'βοηθός' κρατήσεων από την Airbus
Αερομεταφορές

Hλεκτρονικός 'βοηθός' κρατήσεων από την Airbus

Η Airbus παρουσιάζει το πρώτο στο κόσμο ηλεκτρονικό "βοηθό" κρατήσεων, iflyA380.com, τον πρώτο του είδους του, καθώς και άλλες ταξιδιωτικές τάσεις στην ITB Berlin.

Ένα μοναδικό στο είδος του “εργαλείο” κρατήσεων για το πιο εμβληματικό αεροσκάφος: Η Airbus δημιούργησε τον ηλεκτρονικό “βοηθό” κρατήσεων iflyA380.com που “ανεβάζει” το σχεδιασμό του ταξιδιού σε άλλο επίπεδο.

Το  iflyA380.com εκπροσωπεί το πρώτο και μοναδικό σύστημα αναζήτησης πτήσεων που επιλέγει αποτελέσματα βάσει του τύπου του αεροσκάφους, προαναγγέλοντας μια νέα τάση στη διαφοροποίηση πτήσεων με το διώροφο A380. Για πρώτη φορά οι επιβάτες έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν την πτήση με A380 που επιθυμούν. Δίνεται έτσι η δυνατότητα να σχεδιάσουν την ταξιδιωτική εν πτήση εμπειρία, επιθυμώντας πιο πλατιά καθίσματα, ανώτερο σέρβις, περισσότερες δυνατότητες ψυχαγωγίας και γενικότερα μια πιο άνετη πτήση.  

Το iflyA380.com αποτελεί επίσης ένα χρήσιμο βοήθημα για ταξιδιωτικούς πράκτορες που επιθυμούν να προσφέρουν μια αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία στους πελάτες τους: συμπεριλαμβάνοντας τις πτήσεις με A380 θα ενισχύσουν την επαγγελματική τους προσφορά και θα δημιουργήσουν ένα διακριτό πλεονέκτημα.

iflyA380.com
Λειτουργία: Σε αυτή την ιστοσελίδα, οι ταξιδιώτες μπορούν να περιηγηθούν σε όλες τις πτήσεις με A380, διερευνώντας όλους τους προορισμούς με A380 και ανακαλύπτοντας τις ξεχωριστές εν πτήση υπηρεσίες που οι αερομεταφορείς διεθνούς επιπέδου προσφέρουν σε κάθε θέση.

Ευκολία στη χρήση: Οι χρήστες απλά επιλέγουν το τόπο αναχώρησης, προορισμού, και χρόνο ταξιδιού. Τα αποτελέσματα της αναζήτησης θα αποκαλύψουν όλες τις σχετικές πτήσεις με A380, υποδεικνύοντας τον μεταφορέα, τιμή, και πρόγραμμα. Μετά την επιλογή της προτιμητέας πτήσης, οι χρήστες πλοηγούνται αυτόματα στην ιστοσελίδα του μεταφορέα για να ολοκληρώσουν την κράτηση.

Το αγαπημένο αεροσκάφος των επιβατών: Το πιο ευρύχωρο αεροσκάφος στον κόσμο έχει ένα αποδεδειγμένο ιστορικό με τους επιβάτες, σύμφωνα με ανεξάρτητη έρευνα, το 98% των επιβατών ενός A380 θα συνιστούσε σε φίλους και συγγενείς να ταξιδέψουν με ένα A380, και το 60% από αυτούς είναι πρόθυμοι να κάνουν την προσπάθεια ώστε να ταξιδέψουν με ένα τέτοιο αεροσκάφος.

Μέχρι σήμερα, περίπου 170 εκατ. επιβάτες έχουν πετάξει με ένα Α380. Ταξιδεύοντας με τις κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο, σε περισσότερα από 110 δρομολόγια και 55 προορισμούς, το A380 έχει κηρυχτεί ως ο καλύτερος τύπος αεροσκαφών (Best Aircraft Type) από το περιοδικό Global Traveller για δύο συνεχόμενες χρονιές.

Άνεση: Το A380 προσφέρει περισσότερο χώρο και τα πιο μεγάλα και άνετα  καθίσματα στους αιθέρες σε όλες τις κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης και της economy. Το αεροσκάφος προσφέρει ομαλό και ήσυχο ταξίδι, καθώς και  προσιτή πολυτέλεια και απαράμιλλη άνεση σε όλες τις κατηγορίες.

Ένα ξεχωριστό αεροσκάφος: Ένα σύγχρονο αεροσκάφος το Α380  αποτελεί ορόσημο παγκοσμίως για τη μηχανική του και τον σχεδιασμό του. Επιτρέπει στις αεροπορικές εταιρείες να δημιουργήσουν τις πιο ξεχωριστές business and first class κατηγορίες στον αέρα, με ανέσεις, όπως ντους, κρεβάτια, μπαρ και σαλόνια.

Αριθμητικά Στοιχεία

  • Ταξιδεύει με τις 13 κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες: Air France, Asiana Airlines, British Airways, China Southern Airlines, Emirates, Etihad Airways, Korean Air, Lufthansa, Malaysia Airlines, Qantas, Qatar Airways, Singapore Airlines, Thai Airways International.
  • Εξυπηρετεί 55 προορισμούς σε 32 χώρες, συμπεριλαμβανομένων τις πιο δημοφιλείς πόλεις του κόσμου, όπως το Λονδίνο, το Παρίσι, το Ντουμπάι, τη Νέα Υόρκη, Μπανγκόκ, τη Σιγκαπούρη, την Κουάλα Λουμπούρ, το Σίδνεϊ και τη Σαγκάη. Η πλήρης λίστα προορισμών.
  • 2.000 πτήσεις/ ανά εβδομάδα σε περισσότερες από 110 δρομολόγια
  • Σε όλο τον κόσμο, ένα αεροσκάφος Α380 απογειώνεται ή προσγειώνεται κάθε 3 λεπτά.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024