Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ Travelife διορίζει εκπρόσωπο Προορισμού για την Ελλάδα λόγω ανάπτυξης 20% στην ελληνική φιλοξενία
Αειφόρος τουρισμός

Η Travelife διορίζει εκπρόσωπο Προορισμού για την Ελλάδα λόγω ανάπτυξης 20% στην ελληνική φιλοξενία

Η Ελλάδα συνεχίζει να αποτελεί κύρια αγορά των Travelife τουριστικών πρακτόρων και είναι δεδομένο πλέον, ότι η αειφορική διαχείριση στον κλάδο της ελληνικής φιλοξενίας ήρθε για να μείνει.

Η συμμετοχή στο Travelife έχει παρουσιάσει 20% αύξηση σε ετήσια βάση. Περισσότερα από 230 ξενοδοχεία συνεργάζονται πλέον με το Travelife για τη λειτουργία των επιχειρήσεών τους με πιο αειφορικό τρόπο. Η Ελλάδα συνεχίζει να αποτελεί κύρια αγορά των Travelife τουριστικών πρακτόρων και είναι δεδομένο πλέον, ότι η αειφορική διαχείριση στον κλάδο της ελληνικής φιλοξενίας ήρθε για να μείνει. Ανταποκρινόμενη στην ανάπτυξη αυτή, το Travelife έχει διορίσει τον κ. Σωτήρη Μυλωνά ως εκπρόσωπο του προορισμού Ελλάδα. Αυτή η αυξημένη παρουσία της Travelife στην ελληνική αγορά ενισχύει περαιτέρω το σύστημα πιστοποίησης και καθιστά εφικτή την ανάλυση ζητημάτων σε επίπεδο προορισμού.

Ο εμπορικός διευθυντής της Travelife, Soren Stober σχολίασε: “Νιώθουμε ενθουσιασμό αφενός βλέποντας τη συνεχή ανάπτυξη του Travelife στην Ελλάδα, και αφετέρου, με την ανάληψη καθηκόντων ως Εκπροσώπου μας στον Προορισμό Ελλάδα από τον κ. Σωτήρη Μυλωνά. Η τεχνική του εμπειρία σε συνδυασμό με την ευρύτερη γνώση του επί της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας φιλοξενίας τον καθιστούν ιδανικό συνεργάτη για την υποστήριξη των μελών Travelife στην Ελλάδα και δίνουν ώθηση στη μελλοντική μας ανάπτυξη”.
 
Ο κ. Σωτήρης Μυλωνάς είναι επιθεωρητής Travelife από το 2011 σε περισσότερες από 10 χώρες και έχει εργαστεί στον τομέα της αειφορικής διαχείρισης κατά τα τελευταία 20 χρόνια. Είναι διπλωματούχος πολιτικός μηχανικός και κάτοχος MBA με έμφαση στην Περιβαλλοντική Διαχείριση. Ο κ. Μυλωνάς σχολίασε: “Χαίρομαι που εντάσσομαι στο Travelife ως εκπρόσωπος του Προορισμού Ελλάδα. Η ελληνική τουριστική βιομηχανία αναγνωρίζει όλο και περισσότερο τη σημαντικότητα της αειφορικής διαχείρισης. Το Τravelife είναι το ιδανικό σύστημα πιστοποίησης για να βοηθήσει τους ξενοδόχους στη διαχείριση των αειφορικών τους επιδόσεων και για να βοηθήσει την Ελλάδα ως προορισμό να κατανοήσει τις κύριες περιβαλλοντικές και κοινωνικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024