Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Κρουαζιέρα

Παρουσίαση του στρατηγικού σχεδιασμού για την ανάπτυξη της ελληνικής κρουαζιέρας στη Seatrade

Τατιάνα Ρόκου - 15 Μάρτιος 2017, 13:17

Η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά στην κορυφαία παγκόσμια έκθεση κρουαζιέρας Seatrade στο Fort Lauderdale, όπου συμμετέχει ο ΕΟΤ με περίπτερο, για τη δυναμική προβολή της Ελλάδας.


Η υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά εκπροσωπεί την Ελλάδα στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Seatrade Cruise Global 2017 στο Fort Lauderdale των ΗΠΑ, στην μεγαλύτερη παγκόσμια συνάντηση του τομέα της κρουαζιέρας και του θαλάσσιου τουρισμού, όπου ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού με την Ένωση Λιμένων Ελλάδος (ΕΛΙΜΕ) συμμετέχουν με περίπτερο.

Η υπουργός ήταν ομιλήτρια στην ειδική ενότητα για το μέλλον της ευρωπαϊκής κρουαζιέρας “Future of European Cruising” στο πλαίσιο του ετήσιου συνεδρίου της έκθεσης, παρουσία εκπροσώπων διεθνών ομίλων και φορέων του θαλάσσιου τουρισμού.

Στην ομιλία της η κα Κουντουρά παρουσίασε τον στρατηγικό σχεδιασμό για την ανάπτυξη της ελληνικής κρουαζιέρας. Αναφέρθηκε στις ευκαιρίες και δυνατότητες που παρουσιάζει η Ελλάδα για την ενίσχυση του μεριδίου της και την ισχυροποίηση της θέσης της ως ιδιαίτερα ανταγωνιστικού μεσογειακού και ευρωπαϊκού προορισμού στον θαλάσσιο τουρισμό, μέσα από την ανάδειξη νέων ελληνικών προορισμών κρουαζιέρας, την προώθηση νέων θεματικών τουριστικών προϊόντων και εμπειριών και την υλοποίηση έργων βελτίωσης των υποδομών και αναβάθμισης των παρεχομένων τουριστικών υπηρεσιών.


H κα Έλενα Κουντουρά με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Ομίλου της Carnival Corporation & plc, Arnold Donald και τον αντιπρόεδρο του Ομίλου για την ανάπτυξη των προορισμών Ευρώπης- Μεσογείου Michel Nestour.

Η κα Κουντουρά παρέστη στην επίσημη έναρξη της έκθεσης και παρακολούθησε τις εργασίες του γενικού συνεδρίου για τις εξελίξεις και τάσεις στην παγκόσμια κρουαζιέρα.


H υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά με τον αντιπρόεδρο της Princess Cruises, Bruce Krumrine και τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ταξιδιωτικού οργανισμού Navigator Travel & Tourist Services κ. Ανδρέα Στυλιανόπουλο.


H υπουργός, μαζί με τον γενικό γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης κ. Γιώργο Τζιάλλα, πραγματοποίησαν διαδοχικές συναντήσεις με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Ομίλου της Carnival Corporation & plc, Arnold Donald, τον αντιπρόεδρο του Ομίλου για την ανάπτυξη των προορισμών Ευρώπης- Μεσογείου Michel Nestour και την Αντιπρόεδρο για την ανάπτυξη υπηρεσιών και πόρων κα Marie McΚenzie, τον αντιπρόεδρο της Princess Cruises Bruce Krumrine και τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ταξιδιωτικού οργανισμού Navigator Travel & Tourist Services κ. Ανδρέα Στυλιανόπουλο και τον γενικό διευθυντή της Americas Silversea Cruises, Μark Conroy.


Η κα Έλενα Κουντουρά με την αντιπρόεδρο της Carnival για την ανάπτυξη υπηρεσιών και πόρων κα Marie McΚenzie.


O EOT είχε δυναμική παρουσία με ειδικές δράσεις προώθησης και προβολής της Ελλάδας την πρώτη ημέρα της έκθεσης, μέσω προβολών βίντεο και σποτ, έντυπου υλικού και παρουσίασης του ελληνικού πρωινού σε συνέδρους και εκθέτες.

Οι συναντήσεις της υπουργού και της ελληνικής αποστολής με επικεφαλής των διεθνών ομίλων κρουαζιέρας συνεχίζονται καθ’όλη τη διάρκεια της έκθεσης.
Στη φωτογραφία, η υπουργός Τουρισμού κατά την ομιλία της στην ενότητα “Το μέλλον της ευρωπαϊκής κρουαζιέρας” στην έκθεση Seatrade Global Cruise 2017.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top