Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Θαλάσσιος τουρισμός

Στρατηγική συνεργασία της Atalanta Marine με την κυπριακή Interyachting

Βίκυ Καραντζαβέλου - 16 Μάρτιος 2017, 14:49

Η Interyachting εδώ και δύο δεκαετίες στην Κύπρο ασχολείται με τη ναύλωση σκαφών, καθώς και τις πωλήσεις πολυτελών σκαφών αναψυχής και εξοπλισμού yacht.


Μια νέα συνεργασία ξεκίνησε η Atalanta Marine ενώνοντας τις δυνάμεις της με την κυπριακή Interyachting, η οποία στο εξής θα αποτελεί τον αποκλειστικό εκπρόσωπο της εταιρείας στην Κύπρο. Με στόχο τη διεύρυνση του δικτύου συνεργατών της, η Atalanta Marine προχωρά στη σύναψη μίας ακόμα σημαντικής συνεργασίας, εδραιώνοντας τη θέση της στον τομέα του yachting στη Μεσόγειο.

Με 40 χρόνια εμπειρίας, η Atalanta Marine διατηρεί συνεργασίες με μερικές από τις σημαντικότερες εταιρείες του κλάδου παγκοσμίως. Ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος των Nautor’s Swan, X-Yachts, Fountaine Pajot, Dragonfly, OQS, Botnia Marin, Sargo, Delta και Greenline και προσφάτως της Black Pepper Yachts, που δραστηριοποιούνται στην κατασκευή πολυτελών σκαφών, καθώς και της North Sails, εταιρείας κατασκευής πανιών, κατέχει ηγετική θέση στον τομέα του θαλάσσιου τουρισμού. Η Interyachting εδώ και δύο δεκαετίες στην Κύπρο ασχολείται με τη ναύλωση σκαφών, καθώς και τις πωλήσεις πολυτελών σκαφών αναψυχής και εξοπλισμού yacht.Ο κ. Γιώργος Έρτσος, πρόεδρος της Atalanta Marine, δήλωσε σχετικά: “Η Atalanta Marine χαιρετίζει τη νέα συνεργασία με ιδιαίτερη χαρά, καθώς η Interyachting  αποτελεί μία από τις πιο αξιόλογες εταιρείες του κλάδου στην Κύπρο. Η τεράστια εμπειρία και των δύο εταιρειών, το κοινό εύρος δραστηριοτήτων, καθώς και οι ισχυρές συνεργασίες των δύο πλευρών θέτουν τις βάσεις για μια δυνατή σύμπραξη που θα ενισχύσει τη θέση και των δύο στον ευρύτερο χώρο της Μεσογείου”.

Ο κ. Νικόλας Επιφανίου, Managing Director της Interyachting, ανέφερε: “Η συνεργασία αυτή ανοίγει νέους ορίζοντες και για τις δύο εταιρείες. Με την κατασκευή των νέων μαρίνων στην Κύπρο και την κάθοδο νέων εταιρειών και ξένων επενδυτών, δημιουργούνται καινούργιες προοπτικές και για τους δύο εταίρους. Είμαστε σίγουροι ότι η εν λόγω συνεργασία θα οδηγήσει στην επίτευξη των κοινών μας στόχων όπως αυτοί προσδιορίζονται μέσα από τη σύμπραξή μας, ενώ θα φέρει πολλά οφέλη και στις δύο πλευρές”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top