Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Νέα συνεργασία της Εurostar S.A. / Travel Plan

Βίκυ Καραντζαβέλου - 11 Ιανουάριος 2002, 00:00

Ο ταξιδιωτικός οργανισμός Eurostar<.> S.A, ένας από τους μεγαλύτερους τουριστικούς φορείς της Ελλάδας, επέκτεινε πρόσφατα τη συνεργασία του με την<...> εταιρία Galileo Hellas<.>

SA για τη λειτουργία του ηλεκτρονικού συστήματος κρατήσεων Galileo, στα κεντρικά γραφεία και υποκαταστήματά του.

Στόχος της Galileo Hellas SA μέσα από αυτή τη στρατηγική συνεργασία, είναι να προσφέρει στον ταξιδιωτικό οργανισμό Eurostar S.A. υψηλή τεχνολογική υποδομή και τα τελευταία της προϊόντα και υπηρεσίες, έτσι ώστε να συντελέσει στην πιο αποτελεσματική λειτουργία της εταιρίας, με σκοπό πάντα την ταχύτερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των πελατών του.

Η Εurostar S.A. / Travel Plan ιδρύθηκε το 1981 και είναι θυγατρική εταιρεία του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη. Σήμερα είναι ο μεγαλύτερος Tour Operator στην Ελλάδα και ήδη έχει αναπτύξει ένα δίκτυο "Επιλεγμένων Συνεργατών" ανά τη χώρα για την άμεση και καλύτερη εξυπηρέτηση του ταξιδιώτη. Το 2001 εξαγόρασε την εταιρία Triaena Travel και πλέον η Εurostar S.A. είναι ένας από τους μεγαλύτερους Ταξιδιωτικούς Οργανισμούς στην Ελλάδα στην πώληση αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top