Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΟι ΗΠΑ θέτουν πιο αυστηρούς όρους στις σχολές των πιλότων

Οι ΗΠΑ θέτουν πιο αυστηρούς όρους στις σχολές των πιλότων

Μετά από το γεγονός του νεαρού που έπεσε με αεροπλάνο σε ένα ουρανοξύστη της Φλόριντα, η Federal Aviation Administration, FAA, πρότεινε ότι οι σχολές των πιλότων θα πρέπει να ζητούν […]

Μετά από το γεγονός του νεαρού που έπεσε με αεροπλάνο σε ένα ουρανοξύστη της Φλόριντα, η Federal Aviation Administration, FAA<.>, πρότεινε ότι<...> οι σχολές των πιλότων θα πρέπει να ζητούν από τους σπουδαστές τους να εξετάζονται από γιατρούς που θα διαβεβαιώνουν τις υψηλές πνευματικές και σωματικές τους επιδόσεις. Κανονικά μέχρι τώρα αυτές οι διαβεβαιώσεις γινόντουσαν απαιτητές μόνο όταν ο πιλότος ήταν έτοιμος να πετάξει μόνος του.

Επίσης, η FAA ζήτησε να κλειδώνονται τα αεροπλάνα και το προσωπικό των σχολών να είναι ειδικευμένο ώστε να παρατηρεί ύποπτες κινήσεις.

Η FAA απλώς ανέφερε ότι επειδή το γεγονός δεν ήταν πολύ σοβαρό, κάνει απλώς συστάσεις και δεν εκδίδει διαταγές. Εκπρόσωποι των σχολών δήλωσαν ότι θα αυξήσουν τα μέτρα ασφαλείας και ότι οι συστάσεις της FAA είναι πολύ λογικές και θα εφαρμοσθούν αμέσως.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024